Krátce před nedělní půlnocí se teprve devatenáctiletá Barbora Piešová stala vítězkou posledního ročníku SuperStar. Takovou obrovskou událost je nutné zapít, a tak se po grandiózním finále soutěžící společně se čtveřicí porotců sebrali a vyrazili to oslavit. Přestože na celém území České republiky platí po 23. hodině zákaz vpouštění veřejnosti do restaurací a barů, v podniku kousek od podolské porodnice se pařilo bez zábran a rozestupů.

Rozpustilou zábavu si kromě vítězky Piešové užili i její kolegové, kteří prohru utopili v několika půllitrech piva. Nelenivěli ani porotci Leoš Mareš (44), Marián Čekovský (43), Patricie Pagáčová (31) a Paľo Habera (58), kteří ke stolu nosili jeden drink za druhým. Došlo i na společnou fotografii s vítězkou, kterou porotci sdíleli na svých instagramech. Party pokračovala téměř do sedmé hodiny ranní, než se viditelně unavená partička rozutekla a každý šel svou cestou. Střízlivější a chůze schopnější pěšky, ostatní taxíkem nebo vlastním odvozem.

VIDEO: Vyřazená finalistka Miss Karin Křížová o zákulisí SuperStar: Nejde tam o zpěv! 

Video
Video se připravuje ...

Vyřazená finalistka Miss Karin Křížová o zákulisí SuperStar: Nejde tam o zpěv! Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

Fotogalerie
84 fotografií