Dcera Jany Hlaváčové (83) a Luďka Munzara (†85) stejně jako její kolegové byla téměř rok kvůli covidové pandemii bez práce. 

Ze začátku to bylo příjemné, protože jsme si s Martinem konečně uvědomili, že už jsme se potřebovali zastavit a odpočinout si. Bylo toho opravdu moc a byli jsme přetažení. Ale pak už to bylo dost dlouhé a náš finanční polštář se ztenčoval, protože jsem netočila, jako někteří moji kolegové. Abysme se nezbláznili, tak jsme hodně chodili do přírody, přestavovali a já konečně podstoupila operaci ramene, kterou jsem dlouho oddalovala,“ řekla Blesku po tiskové konferenci muzikálu Láska je láska Bára Munzarová

Roli v muzikálu z pera Gábiny Osvaldové a Ondřeje Soukupa jí Lucie nabídla během hraní muzikálu The Addams Family v karlínském divadle.

VIDEO: Proměna krásné Hany Vagnerové: Ze zrzky šla na blond! A přiznala deprese i hysterii

Video
Video se připravuje ...

Proměna krásné Hany Vagnerové: Ze zrzky šla na blond! A přiznala deprese i hysterii Markéta Reinischová

Sedíme vedle sebe na gauči mezi scénami a Lucka mi říká, zda bych si nechtěla zahrát v Lásce. Řekla jsem jí, že teď se soustředím na hraní a že to vykomunikujeme po telefonu, a stalo se. Jak náročná je moje role, ještě nevím, protože scénář jsem dostala teprve dneska a začtu se do něj až doma,“ usmívá se herečka, která zavzpomínala na svou maminku Janu Hlaváčovou, kterou už roky sužuje Parkinsonova choroba. 

„S Luckou je mezi námi výborná chemie. Ona se totiž zná s mojí maminkou, na kterou se v začátcích své kariéry obrátila pro herecké rady, takže jsme se občas dřív potkaly a víme o sobě,“ netají se Munzarová. 

Fotogalerie
38 fotografií