Manželé Heřmánkovi jsou v českém rybníčku vzorovým párem. Před třiceti lety společnými silami vybudovali Divadlo Bez zábradlí, které letos předali svým synům Karlovi a Josefovi, a navíc oslavili 30. výročí od svatby. 

Je to neskutečné, ale je to tak. Tak rychle to uběhlo, že nás ta číslovka překvapuje. Jsme moc pyšný na syny, kteří naše divadlo dál vedou a po dvou premiérách - Kabaret a Íliada, si jsem jistá, že velmi dobře. Opravdu mě dojímá, jak divadlu vlili novou krev a po pandemii se se vším poprali,“ netají svou pýchu Hana Heřmánková

VIDEO: Karel a Hana Heřmánkovi mají 30 let výročí

Video
Video se připravuje ...

Karel a Hana Heřmánkovi mají 30 let výročí Markéta Reinischová

Nejenom divadlo slaví třicetiny, ale i jejich manželství. „Oslava byla rodinná, ale moc hezká a konečně mám zase snubák. Ten původní jsem ztratil při nějakém natáčení a přál jsem si nový, tak mi ho manželka dala. Tenhle už nikdy nesundám a doufám, že si společně tu další třicítku užijeme ještě víc, než tuhle,“ řekl Blesku Karel Heřmánek, kterého stále ještě pobolívají záda. „Mám po operaci páteře a kyčle, tak to ještě cítím. Ale už hraju, takže dobrý,“ dodal s úsměvem herec. 

Na oslavě v Divadle Bez zábradlí byla spousta hostů, kteří jsou s divadlem spjati. Herečka Dana Morávková (50) tady hraje již 22 let, Josef Carda (65) 27 let a nechyběl muzikant Jarek Nohavica (68), který je častým hostem. 

Fotogalerie
63 fotografií