Karel Heřmánek se loni na podzim rozhodl Divadlo Bez zábradlí už nevést. „Bylo na něm vidět, že je ze všeho unavený a znechucený. Určitě k tomu přispěl covid, prostě ho to přestalo naplňovat, a tak to předal Kájovi a jeho bratrovi Pepovi, který má na starost marketing, finance a dotace divadla,“ řekla Blesku manželka Karla Heřmánka ml. Nikol Kouklová

Kdyby jsme nehráli na letních scénách a nedostali od státu podporu Covid 2 Kultura, asi by to divadlo neustálo. Teď jsme odpremiérovali dvě hry Kabaret a Illiadu, ale lidi moc nechodí. Mám skvělé ohlasy, ale pořád jsme se s návštěvností nevrátili do starých kolejí. Bojujeme,“ netají se herečka. 

VIDEO: Nikol Heřmánková Kouklová: Tchánovy emoce chápu, nevím, kdo vynesl tajnou korespondenci

Video
Video se připravuje ...

Nikol Heřmánková Kouklová: Tchánovy emoce chápu, nevím, kdo vynesl tajnou korespondenci. Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Její muž stejně jako ona v divadle hrají, ale mají na starost i jeho chod. „Tím odpovídám, proč ještě nemáme děti, je toho moc, ale jsme pro to oba zapálení a chceme divadlo postavit na nohy,“ netají se Nikol. Když si mladí s něčím nevědí rady, je tam vždy Karel Heřmánek a jeho žena, kteří jim poradí. 

Kouklová občas kývne na nabídku stát se modelkou a podruhé se objeví v kalendáři Vuch, výtěžek z prodeje půjde na charitativní účely. 

Fotogalerie
29 fotografií