Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Hory darů na oslavě Františka Janečka: Dostal zakázané věci!

/
  • Dary na oslavě Františka Janečka
    16. září 2021 ● 05:00

    Po dvou prodělaných infarktech lékaři Františku Janečkovi (77) doporučili změnit životosprávu, kterou od té doby „boss bossů“ českého showbyznysu více méně dodržuje - omezil tučná jídla, alkohol i cigarety. Na úterní velkolepé oslavě jeho narozenin se tak gratulanti vytasili samými „zakázanými“ dary!

  • 1.

    Karel Vágner (79): Františkův rum

    Muzikant se blýskl obří lahví rumu s Janečkovým portrétem a také dojemným věnováním. „Milý Franto, choval ses vždy jako kamarád. Dík, Karel Vágner,“ nechal mu Vágner napsat na etiketu, na které nechybělo ani oslavencovo datum narození.

  • 2.

    Heidi Janků (58): Francouzské bublinky

    Prim mezi dárky hrály lahve luxusního alkoholu a ani zpěvačka neudělala výjimku. Heidi Janků pro Františka donesla drahé šampaňské. „Co vybrat tomu, kdo všechno má?!“ smála se.

  • 3.

    Jiří Adamec (73): Na zdraví

    V krabici od režiséra se ukrývalo bílé víno. „Co bych popřál člověku, se kterým se znám tolik let? Nejdůležitější je hlavně zdraví, já už se k těm dvěma sedmičkám pomalu také blížím,“ usmíval se Adamec.

  • 4.

    František Ringo Čech (78): Sprostý obraz

    Nejoriginálnější dárek přinesl František Ringo Čech (78), renesanční umělec, jehož talentem je také malování. Ringo donesl Janečkovi vlastní obraz, jehož dominantou je dámské přirození. „Jmenuje se to Nikdy se nevrátí pohádka mládí, a mám i pánskou verzi,“ pochlubil se.

  • 5.

    Michal David (61): Kroky ve fotkách

    Nechyběly ani někdejší hvězdy Janečkových legendárních Kroků jako Michal David (61), který mu nechal vyrobit fotoknihu, která mapuje nejúspěšnější léta kapely.

  • 6.

    Sagvan Tofi (57): Kasička na peníze

    Herec a zpěvák překvapil oslavence krabičkou, ve které se ukrýval křehký dar – křišťálové prasátko na peníze. Sagvan se na večírku dobře bavil a nakonec odcházel mezi posledními.

  • 7.

    Video a galerie

    VIDEO: František Janeček: Mám za sebou nejhorší období svého života

    Video
    Video se připravuje ...

    František Janeček: Mám za sebou nejhorší období svého života Petr Macek

    Fotogalerie
    187 fotografií

     

Články odjinud

Dnešní horoskopy