Kdo se ale radoval, že mladá dvojice bude vozit kočárek a těšit se z miminka, musí si ještě počkat. Tahle chvíle zatím nepřišla. „Tak jsme se nakonec rozhodli a s little kao adoptovali fenku Špagetku,“ sdělil svým sledovatelům na Instagramu Jirka Král. A někdejší youtuber, který si sdílením videí na internetu vydělal obrovské jmění, instagramové sdělení samozřejmě nenechal bez fotodokumentace.

A to dokonce dvojité. Kromě Jirky Krále a jeho manželky pózuje na dvou fotkách i černá krátkosrstá fenka Špagetka, která se kromě přátelského pohledu pyšní i šedými chlupy. Mladí manželé totiž nevybírali psí kamarádku ve štěněcím věku. Rozhodli se na to jít opačnou cestou a adoptovali fenku ve věku seniorském.

Přesto si na nedostatek energie nové čtyřnohé obyvatelky společné domácnosti nestěžují. Fenka, která je míšenkou pravděpodobně labradora s jezevčíkem, jak někdejšímu youtuberovi, tak i jeho ženě ihned padla do oka. „První fotka je Instagram, druhá realita. Hned jak jsme ji viděli, tak jsme si ji zamilovali. Tohle je pes, se kterým se budeme pořád smát,“ je si jistý Jirka Král, který si zjevně na otcovskou roli ještě chvíli počká.     

Fotogalerie
76 fotografií