Loňský rok byl pro Jirku Krále i přes pandemii koronaviru o něco radostnější. Nejdříve se zasnoubil s partnerkou Karolínou (28) a nedlouho nato byla honosná, leč v rodinném kruhu uspořádaná veselka. Letošní rok ale přinesl populárnímu youtuberovi tu nejtěžší ránu. Jak sám dal v pondělí jasně najevo na svém instagramu, který sleduje přes 900 tisíc lidí, zemřela jeho milovaná maminka. „Budeš nám chybět, mamčo, ale vím, že ti je líp!“ napsal Jirka ke společné fotce a pod příspěvkem vypnul komentáře.

Podobný příspěvek se o několik hodin dříve objevil i na instagramu Jirkovy sestry, též influencerky Katky, která loni stejně jako Jirka měla svatbu, a dokonce přivedla na svět i syna Filípka (1).

Podle příspěvku Jirky Krále je patrné, že jeho maminka byla těžce nemocná. Už v minulosti mluvil na svém kanále o tom, že se potýkala s rakovinou. Jestli se tedy zákeřná nemoc i přes úspěšnou léčbu vrátila, nebo se jedná o úplně jinou příčinu jejího předčasného odchodu, známý youtuber prozatím fanouškům nenaznačil.

VIDEO: Jirka – Pokec ve vlaku – Novinky, přítelkyně, Utubering
Video
Video se připravuje ...

Jirka – Pokec ve vlaku – Novinky, přítelkyně, Utubering Youtube.co/Jirka Král

Fotogalerie
85 fotografií