Pánové z řad fanoušků Amelie Pokorné, máme pro vás smutnou zprávu. Dcera herečky Lucie Zedníčkové a producenta a dramaturga Víta Pokorného (55) je zadaná! Srdce talentované herečky, která byla původně dětskou hvězdou známou například z Pojišťovny štěstí či z muzikálové komedie V peřině, si získal bývalý spolužák z gymnázia, který se jmenuje Sebastian. Poprvé ho ukázala na letní party televize Prima, nyní je s ním u moře. A pozor, je to veliký fešák!

Není nejspíš divu, že se s ním teď Amelie pochlubila i veřejně, na svém instagramu. „Byli jsme ‚jen kamarádi‘ příliš dlouhou dobu...“ prozradila svým followerům a zároveň se omluvila za to, že postuje na sociální sítě snímky, na nichž se v bazénu »mucká« se svým přítelem. „Je mi líto, že takhle sdílím naši lásku, ale nemůžu si pomoct,“ vysvětlila kajícně.

Nikdo se na ni ovšem nezlobil, spíše naopak, přiznání jejich vztahu vyvolalo jenom samé kladné reakce. Zpěvačka Olga Lounová (40) reagovala například jediným slovem, „juuuuu“, které doplnila emotikony potlesku a srdíčkem. S Pokornou se mimochodem zná už řadu let – Amelie se totiž objevila v jejím klipu coby tanečnice.

VIDEO: Dcera Zedníčkové Amélie: Neviděla jsem ani jeden mámin film

Video
Video se připravuje ...

Dcera Zedníčkové Amélie: Neviděla jsem ani jeden mámin film. Adam Balažovič/BPŽ

Televizní diváci, kteří si půvabnou Amelii oblíbili jako začínající biatlonistku Andy v Sestřičkách, nemusejí zoufat. Ani po skončení seriálu totiž tato dlouhovláska z obrazovek nezmizí – objeví se v pokračování seriálu z lékařského prostředí, tentokráte „šmrncnutého“ tím vojenským, tedy v 1. MISI. Její postava tam ale bude o 3 roky starší a partnerem se jí stane Filip Antonio (17).

Kromě toho bude Amelie hrát i v seriálu Hvězdy nad hlavou, což je další počin z produkce FTV Prima. Nehrozí tedy známé rčení „sejde z očí, sejde z mysli“. Potkávat se s ní na Primě budeme poměrně často!

Fotogalerie
32 fotografií