Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

7 nejkrásnějších dcer českých celebrit: Jsou z nich modelky, herečky i zpěvačky!

/
  • Dcery slavných rodičů: Tyhle se jim vyvedly nejvíce!
    16. května 2020 ● 05:15

    Každý rodič je přesvědčený, že jeho ratolest je tou nejkrásnější na světě. A každý z nich má pravdu. Děti slavných rodičů jsou ale přece jenom více na očích, a proto je jejich půvab tak trochu „profláknutý“. Podívejme se společně na ty dívenky, které se svým populárním maminkám a tatínkům vyvedly natolik, že už třeba chodí po přehlídkových molech nebo účinkují v televizi…

  • 1.

    Amelie Pokorná Zedníčková (15)

    Herečka Lucie Zedníčková (51), adoptivní dcera známého herce a baviče Pavla Zedníčka (70), může být na svou ratolest Amelii po právu hrdá. Plavovlasá dívenka své mamince jako kdyby z oka vypadla – jen si vzpomeňte, jak vypadala Lucie například v komedii Kouř či v Saturninovi. Amelie po ní rovněž podědila herecký talent, který předvedla jak na plátnech kin, například v lehce bizarní muzikálové pohádce V peřině, tak i v mnoha seriálech. Objevila se v Nevinných lžích či v Krejzových. A zpěvačka Olga Lounová (39) jí dala příležitost zazářit v jejím klipu jakožto tanečnici.

    Amélie Pokorná
    Autor: Profimedia

  • 2.

    Anna Dvořáková (18)

    Dcera hereckého tandemu Jiří Dvořák (53) a Bára Munzarová (48), Anička, je také případem jablka, které nepadlo daleko od stromu. Dívenka, kolem jejíž krásy se strhlo solidní haló v prosinci 2018, kdy její slavný tatínek zvítězil v IX. řadě taneční soutěže StarDance …když hvězdy tančí, je totiž nejen půvabná, ale také talentovaná. Koketuje s herectvím, brnká na kytaru a občas pózuje i před objektivem fotoaparátu. Kromě toho se objevila ve videoklipu Den a noc Jakuba Moulise (21), jenž si ve třetí řadě The Voice Česko Slovensko vyzpíval krásné druhé místo.

    Dcera Jiřího Dvořáka Anička Dvořáková
    Autor: profimedia.cz

  • 3.

    Anna Slováčková (24)

    Přestože v dětství působila Anna Julie Slováčková, dcera herečky Dagmar Patrasové (63) a saxofonisty Felixe Slováčka (76), trochu jako ošklivé káčátko, vyklubala se z ní skutečně nádherná labuť. Navíc s obrovským hudebním nadáním. Působí v celé řadě muzikálů, například Krysař, Královna Kapeska nebo Alenka v kraji zázraků, a také často koncertuje – ať už se svým starším bratrem, Felixem Slováčkem Juniorem (36), anebo se svým kamarádem Milanem Peroutkou (30). V současné době se však vzdor svému nízkému věku léčí z vážného onemocnění, rakoviny prsu. V těchto dnech by měla dokonce podstupovat operaci, během níž jí bude z těla vyjmut po sérii chemoterapií nebezpečný nádor.

    Anna Slováčková natáčí nový videoklip.
    Autor: Blesk:Martin Přibyl

  • 4.

    Dominika Hašková (26)

    Krásnou brunetku Dominiku Haškovou, dceru bývalého brankáře Dominika Haška (55), proslavila účast v pěvecké show Česko Slovensko má talent. Její hlas tehdy všechny doslova a do písmene uchvátil. Poté se však talentovaná mladá dáma přestěhovala do Anglie, kde studovala a dokonce jednu dobu pracovala jako servírka. Založila tam také kapelu a snažila se prosadit na hudební scéně, což na ni minulé léto prozradil její otec, jenž v roce 1998 zazářil v Naganu. Jak to ovšem s Dominičinými hudebními ambicemi dopadlo, to je prozatím ve hvězdách…

    Z Dominiky roste krásná ženská.
    Autor: Hermina.cz
  • 5.

    Natálie Jirásková (15)

    Dcera modelky Ivy Kubelkové (42) se může pochlubit stejně plným dekoltem jako její maminka. Inu, jak se říká, v tomhle případě rozhodně nemá „prsa po tatínkovi“. Nejenom pro svou výbavu, která je v jejím věku vysloveně zarážející, ale i pro krásnou tvář je už hojně angažovaná coby modelka. Jejích půvabů jako první využila známá módní návrhářka Beata Rajská (58), co svou přehlídku uvedla v Karlových Varech uprostřed filmového festivalu. Na mole se tehdy Natálka setkala i se svou maminkou, kterou prý vysloveně dojalo, že dcera kráčí v jejích šlépějích…

    Dcera Ivy Kubelkové absolvovala svou první módní přehlídku.
    Autor: CNC_Daniel Černovský

  • 6.

    Sofie K. Filippi (22)

    Rovněž herečka Gabriela Filippi (49) může být pyšná na svou ratolest: Sofie po mamince zdědila uhrančivé oči, drobný nosík i dlouhé, zdravé kadeře. V dětství sice zazářila v Ordinaci v růžové zahradě jakožto vnučka Jana Kanyzy (72) a později se objevila například v seriálu Mordparta, kde ztvárnila těhotnou vražedkyni, či v Rodinných vztazích, našla se však spíše za mikrofonem, nežli před televizními kamerami. Její první album by se mělo jmenovat Manifest, ale pozor, nepůjde o žádné sladkobolné lyrické písničky – tahle dlouhovlasá éterická víla je totiž raperkou.

    Sofie K. Filippi
    Autor: Instagram

  • 7.

    Vanessa Volopichová (12)

    Na závěr ta nejmladší: Nádherná dcerka modelky Andrey Verešové (36) a bohatého právníka Daniela Volopicha (55) Vanessa. U ní jde bez nadsázky říct, že je malou kopií své maminky. Má totiž stejně husté, dlouhé vlasy, kočičí oči i plné rty. Odmalička se navíc věnuje sportu, nejvíc lyžování (v lednu tohoto roku dokonce zvítězila na zimní olympiádě dětí a mládeže v Karlovarském kraji) a tenisu, a proto je krásně štíhlá. Andrea ovšem její budoucnost na modelingových prknech nevidí. „Myslím si, že ani postava už nebude na to dostatečně formovaná, aby se mohla modelingu věnovat. Ona je tak zažraná do sportu, že ten modeling jde trošku stranou. Možná herectví jednou, uvidíme,“ prohlásila o dceři podle webu Topky.sk Verešová drsně.

    Vanessa Volopichová
    Autor: Instagram

  • 8.

    Galerie

    Na další fotky ratolestí slavných se můžete podívat do naší galerie...

    VIDEO: Začínající modelka Natálie Jirásková: Maminka je pro ni největším vzorem!

    Video
    Video se připravuje ...

    Modelka Natálie Jirásková: Maminka Iva Kubelková je pro ni největším vzorem! Martin Balcar, Jan Jedlička

    Fotogalerie
    95 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 23

panda82: Co je na nich nejkrásnějšího, redaktor má vidiny, stačí se ohlédnout a nemají rodiče celebritami, a navíc jsou i chytré na rozdíl od těch co jim to koupí celebrity

(17. 05. 2020 09:07)

janka69: pekné dievča je akurát tak len Vaneska ....Nemôžem z toho ksichtu kubelkovej vyzerá ako keď vidí Marilyn Mansona niečo hrozné....treba sa učiť a nie sa flákať po móle....takých ako ona je tu za vlečku...

(16. 05. 2020 23:23)

smeagol: Musim souhlasit, jednu chvili, kdyz ji bylo tak tech 13, byla celkem puvabna, ted se ale meni a jde do tuctova. A nohy ma fakt divne. Na modeling ten "nadupany dekolt," oblibeny vyraz zdejsich redaktoru, fakt nestaci. Nastesti se asi dobre uci, tak najde uplatneni jinde.

(16. 05. 2020 19:46)

y1xcvbnm: Ledecká za to nemůže, je spíš do muže a je po tátovi " hezká" , ale alespoň umí jezdit, Nat. Grosová má velkou hlavu a tělo skřeta , celkový dojem ale umí hezky zpívat, Ch. gottová je ještě malá , tak jí nechte, je jasné že byla také tlačena .

(16. 05. 2020 19:09)

y1xcvbnm: tak dcera Kubelkové , to je pouze protekce , jinak divná postava, x-ové nohy a navíc tlusté , kdyby nebyla dcerou Kubelkové a neměla tu podporu = tlačenku , tak si ani neškrtne.

(16. 05. 2020 19:04)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy