Na nějakou velkou oslavu to teď vinou zákazu sdružovat se ve větších skupinách asi nebude. Nicméně důvod radovat se Anička Slováčková rozhodně má. V pondělí totiž absolvovala poslední chemoterapii!

Nejen kvůli současné koronavirové situaci, ale i proto, že je onkologickou pacientkou, nosí Anička Slováčková na obličeji roušku. Ani pod ní ale zpěvačka neskryje radost, která se jí teď vepsala do tváře. „Uf. Škoda, že pod tou rouškou nemůžete vidět, jak velký mám úsměv. Víc k tomu teď nenapíšu... Jsem plná emocí - pozitivních. Nejvíce vystihuje moji náladu slovo: DĚKUJU,“ napsala na instagram Anička Slováčková.

Na podzim loňského roku si zpěvačka našla bulku v prsu, a pak už to šlo ráz na ráz. Výsledky biopsie nemilosrdně potvrdily, že dcera Felixe Slováčka a Dády Patrasové má rakovinu prsu. Od té doby Anička Slováčková bojuje ze všech sil a svým otevřeným postojem se snaží motivovat podobně osudem zkoušené. Jestli má poslední chemoterapií vyhráno, ukáže až čas a výsledky dalších vyšetření a pozorování. Teď už by ji podle dřívějších informací měla čekat „jen“ operace, při které jí lékaři odstraní nádor z prsu.

VIDEO: Nemocná Anička Slováčková: Říkám si, že byla chyba nezvolnit

Video
Video se připravuje ...

Nemocná Anička Slováčková: Říkám si, že byla chyba nezvolnit Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
57 fotografií