Anička Julie Slováčková před časem přiznala, že jí byla diagnostikována rakovina. Čtyřiadvacetiletá hvězda Ordinace v růžové zahradě II a muzikálová hvězda od té doby svůj boj se zákeřnou nemocí sdílí se svými fanoušky na sociální síti Instagram. Tam i v posledních příspěvcích přiznala, že ji čekají náročné Velikonoce.

Na sociální síť publikovala několik velikonočních fotografií a zavzpomínala na minulé Velikonoce. „Byla jsem obklopená mými milovanými... Mými přáteli. V ty dny, u nás na chalupě, u stolu s dobrým jídlem, mezi zpěvem ptáků - nic nenasvědčovalo tomu, že by za rok mělo být všechno jinak,“ napsala k fotografii, na níž je šťastná se svými přáteli v kvetoucí zahradě.

Sladké vzpomínky

„Ty Velikonoce 2019 pro mě tvořily hlavně maličkosti a vnímání absolutního štěstí – pocitu, ze kterého žiji do teď. Ale myslím, že nejsem jediná, kdo si každým dnem (a to jsme zavření teprve týden) uvědomuje, jak mu chybí přátelé, rodina, tyhle momenty,“ dodala Anička s tím, že Velikonoce nebudou takové jako dřív nejen kvůli pandemii koronaviru, ale i kvůli operaci, která ji čeká už za tři týdny.

„Těšila jsem se na tyhle Velikonoce… 30. 3. mám mít poslední chemo a za týdny na to operaci. Po Velikonocích. Mém oblíbeném svátku. A už v říjnu (po sdělení diagnózy) jsem si tyhle věci uvědomovala, ale teď, jak se ten čas blíží, to vím ještě víc. Až bude vše u konce. Vlastně už teď cítím, že život je přes všechna úskalí a nesnáze tak nádherná věc,“ dodala v příspěvku.

Fotogalerie
62 fotografií