Po vzletech a pádech si pár vychutnává klidnější období v životě, kdy jsou spolu a šťastní. Radost jim dělá samozřejmě i jejich holčička Isabelka (1,5). „Pokud lidé spolu souzní a patří k sobě, asi není důvod, aby spolu nebyli celý život,“ odpovídal trochu vyhýbavě Janeček v pořadu Život ve hvězdách, zda je Lilia Khousnoutdinová konečně tou pravou v jeho životě, nebo si stále libuje v mnohoženství, jak u něj bylo zvykem dříve.

Ale je prý přesvědčen, že život v monogamii zvládnou. Ovšem překvapivá byla reakce jeho lásky. „Já vůbec nevím. Já mám vždycky těch sedm let vztahy, tak tomu dávám sedm let a dál uvidím,“ není si jistá Lilia, skoro jako by chtěla svého partnera trochu potrápit a pozlobit. Přece jenom si s ním už taky zažila své. Například jí slíbil rozvod s Tunisankou Mariem Mhadhbiovou (35), ale pak se vše zkomplikovalo. 

Jak ale nyní hrdličky prozradily, kromě buddhistického obřadu v Bhútánu (zúčastnilo se ho prý 21 mnichů), kterým v roce 2017 spojili své životy, měli v plánu i další stvrzení vztahu v podobě svatby. Jakousi obřadní variantu, jenže Karel na poslední chvíli couvl. „Původně optimisticky jsem si naivně myslela, že všechno bude snadné a super - v prosinci 2017 jsme měli naplánovanou svatbu. Pár týdnů před ní mi to Karel odřekl. Ne úplně, ale že to prý nebude úplně svatba...“ To ji asi nemohlo moc potěšit. 

Do budoucna ale třeba na veselku se vším všudy dojde. A třeba by Isabela mohla mít i mladšího sourozence. „Již brzy,“ doufá matematik a miliardář, který má z prvního manželství dcery Viktorii a Amálii, s Mariem, s níž se rozvádí, má zase synka Yanise (4).

Ani tady ale kněžka se svým partnerem nesouhlasí. „Tak to nevím, kdo již brzy... Až to všechno bude v klidu, určitě to zvážíme,“ uvedla a sjela Karla drsným pohledem, kterému se on jen smál. Coby otce si ho ale sama nemůže vynachválit. „Překvapil mě tím, že je hodně prakticky fungující otec, můžu mu tu malou dát a on se postará - přebaluje, koupe, hraje si a všechno,“ dodala brunetka v pořadu Život ve hvězdách. Díky tomu se stále může věnovat svým aktivitám coby kněžka.

VIDEO: Přítelkyně miliardáře Janečka promluvila: Živím se sama!

Video
Video se připravuje ...

Přítelkyně miliardáře Janečka promluvila: Živím se sama! David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
70 fotografií