Snímek Wolf z roku 2021 by rozhodně neměl ujít vaší pozornosti. Jednak je zajímavý svým námětem, jelikož je to drama z psychiatrické léčebny, kde se léčí skupinka mladých lidí, co si o sobě myslí, že jsou zvířaty… a jednak v něm můžete vidět, jak se z malé dcerky slavného „piráta z KaribikuJohnnyho Deppa stala krásná a především dospělá žena. Ve filmu totiž ztvárňuje dívku, která se cítí být divokou kočkou… a v nejedné scéně pak ukáže své vnady. Coby šelma přece oblečení nepotřebuje, jak je vidno už z trailerů.

Není pochyb, že Lily-Rose po rodičích podědila jak obrovskou dávku talentu (její maminka Vanessa Paradisová je sice především zpěvačkou, objevila se ale i v řadě filmů), tak i profesionální přístup k řemeslu. Stud je totiž na plátnech kin již přežitkem, a nahota hraje v našich životech nezanedbatelnou roli. Zvyklá by navíc měla být i díky své úspěšné modelingové kariéře, kdy ji přední módní návrháři na přehlídkových molech často mnoha svršky nezakrývali. Ostatně byla by to škoda, půvabná Lily-Rose se rozhodně nemá za co stydět.

VIDEO: Johnny Depp na červeném koberci: Pozdrav česky a ukradený mikrofon

Video
Video se připravuje ...

Johnny Depp na červeném koberci: Pozdrav česky a ukradený mikrofon Blesk

Křehká herečka, která svou hereckou kariéru zahájila v roce 2014, kdy měla menší roli ve filmu Mroží muž (což byl snímek, v němž si mimochodem hrál i její otec), má totiž postavičku přímo výstavní. A prsa sice malá, ale pěkně tvarovaná. O tom se ostatně můžete přesvědčit v naší galerii, do níž jsme pro vás vybrali ty nejpikantnější záběry. Uznejte sami, že tohle děvčátko, co bylo za svůj výkon ve filmu Tanečnice v roce 2016 nominováno na cenu Cézar v kategorii Nejslibnější herečka, má co nabídnout...

Fotogalerie
43 fotografií