Hvězdný pár Brangelina se rozešel již dávno v září 2016. V roce 2021 začal však kolotoč soudních sporů, který trvá do teď.

Herečka herce obvinila nedávno z násilí, které mělo vést právě k jejich rozchodu. V její obžalobě na bývalého manžela Pittazaznělo, že při hádce v soukromém letadle škrtil jedno z jejích šesti dětí, další udeřil do obličeje, polil ji pivem, chytil za vlasy a praštil s ní o zeď. Pittovo chování během letu z Francie do Kalifornie v září 2016 způsobilo dětem pláč, trauma a jí zranění zad a lokte.

Pitt sice popřel násilí vůči dětem, ale přiznal, že měl v té době vážné problémy s alkoholem.

Pět dní po incidentu podala Jolie žádost o rozvod. A jejich život se tak proměnil v nekonečné házení bahna z jednoho na druhého.

Tady ale začíná drobný háček.

Tyto děsivé výpovědi se dostaly k soudu až šest let poté, kdy roce 2021 Jolie prodala k Pittově nelibosti svůj podíl ve společném vinařství Chateau Miraval. Bradovi ovšem na víně očividně velmi záleží, jak už z jeho alkoholových eskapád víme, tak ji okamžitě zažaloval za prodej panství. Dle jeho slov měli spolu měli nepsanou dohodu, že budou nadále vlastnit panství i v případě rozchodu.

Angelina prý nikdy nechtěla okolnosti jejich rozchodu zveřejnit, ale podle deníku Daily Mail byla podle svých slov jeho činem k tomu donucena

Video
Video se připravuje ...

Kulový Blesk: Pittovo herecké rozloučení v Bullet Train budí rozpory Blesk TV

Fotogalerie
75 fotografií