Moderátorka zpráv Neena Pacholková se ve svém bytě ve Wisconsinu zastřelila z nešťastné lásky. Krátce před svatbou totiž její snoubenec Kyle Haase (38) zrušil zasnoubení. Jen šest týdnů před plánovaným datem svého velkého dne pak Neena spáchala sebevraždu.

Doma našla cizí kalhotky

Přátelé pohledné blondýny prozradili webu DailyMail, že k rozchodu mělo dojít po drsné hádce. Neena totiž v bytě, který si s Kylem jen měsíc před její smrtí koupili za 390 tisíc dolarů (9,7 milionů korun), našla cizí kalhotky. Rozepře byly ale podle blízkých po celé dva roky vztahu takřka na denním pořádku. 

Teprve sedmadvacetiletá zprávařka byla prý do svého přítele o poznání zamilovanější, než on do ní. Dvojnásobný otec Kyle se podle některých k partnerce choval jako ke kusu hadru. „Neustále se hádali. Vypadalo to, že ona ho má radši, než on ji,“ řekl jeden z jejích přátel. 

Zoufalá SMS na rozloučenou

V osudné ráno 27. srpna se svěřila i několika přátelům, že má sebevražedné úmysly. Jeden z nich pak ihned zalarmoval policii, která v 11 hodin dopoledne dorazila do jejího bytu. Mladé ženě však už nebylo pomoci – zbraní, kterou si podle účtenky zakoupila jen 90 minut před smrtí, dobrovolně ukončila svůj život. 

Svůj telefon nechala zapojený na nabíječce. Poslední zprávu, která v něm byla nalezena, věnovala právě Kylovi... „Miluju tě, Kyle. Vždycky jsem tě milovala a vždycky budu. Navzdory tomu, jak jsi mě ničil, jsem neztrácela naději. Je mi to moc líto, ale už nezvládám nést dál tu bolest,“ napsala mu krátce před smrtí. 

Kyle zrovna řídil a v autě vezl i své dvě děti, přesto odpověděl. „Policie tam bude každou minutu. Jestli jim neotevřeš, vyrazí dveře,“ napsal v textovce. Bohužel už ale bylo pozdě.

Večer před sebevraždou se ztrápená žena svěřila i své sestře. „Kyle mi řekl, že mě nenávidí, a že bude šťastný jako blecha, až mu konečně zmizím ze života jednou provždy,“ napsala sestře v zoufalé zprávě.

12. října se dvojice měla brát, zaplacené byly už i líbánky v Mexiku. Podle výpovědí přátel se ale Kyle na svatbu vůbec netěšil. „Ani se mi nechce za ní domů. To jediné, co z ní mám, jsou úlevy na daních,“ měl prý sdělit kamarádovi. Tomu ukázal i nahou fotku bývalé milenky, se kterou se znovu zapletl. „Kéž by měla Neena takové tělo,“ měl si u toho postesknout. 

Vážné psychické problémy

K nešťastnému incidentu se veřejně vyjádřili i Neenini rodiče. Manželé poskytli rozhovor stanici WAOW-9, kde moderovala ranní zprávy. Podle nich krásná blondýnka už několik let bojovala s psychickými problémy. „Léčila se s tím. Řeknu to takhle – několikrát byla v krizovém centru,“ prozradila její maminka Laurie Pacholková. 

„Měla kolem sebe tolik lidí, se kterými si mohla promluvit. Mluvila s lidmi, ale nechtěla, aby kdokoli věděl, jak moc trpí. Proto nic neřekla, dokud to nebylo opravdu hodně vážné,“ prozradila truchlící matka. 

 

Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince bezpečí 116 111 nebo v Centru krizové intervence 284 016 666. Služby jsou poskytovány nonstop.

 

Video
Video se připravuje ...

Muž chtěl spáchat sebevraždu. (27. září 2022) Policie České republiky

Fotogalerie
136 fotografií