Oba dospívající chlapci, které má zpěvačka se zpěvákem a bývalým tanečníkem  Kevinem Federlinem (44) – Sean Preston (16) a Jayden James (15), promluvili v novém dokumentu s Daphne Barakovou pro ITV, jehož úryvky dopředu zveřejnil web DailyMail

Otevřená zpověď synů

Většinu mluvení obstaral extrovertnější Jayden. Věci, které říkal, se ale týkaly obou chlapců a reflektovaly jejich sdílené názory. Jayden tak mimo jiné prozradil, že se s matkou už zcela přestali stýkat, a že děda Jamie (70), který měl roky pod palcem zpěvaččino opatrovnictví a kterého Britneymnohokrát označila za peněz chtivého despotu, se ve skutečnosti jen snažil být dobrý otec a oba vnuci ho mají moc rádi. 

Netrvalo dlouho a Britney, která již v minulosti o synech neváhala mluvit i značně negativně, se opět ozvala! Popová ikona se v hlasové zprávě sdílené přes Instagram dlouze vyjádřila a nebrala si při tom žádné servítky.

Kluci prý chtějí jen peníze

Jayden prý zní úplně jako jeho děda Jamie, kterému dnes Britney nemůže přijít na jméno a zbytek života by podle ní měl strávit v kriminále. Za kritikou dospívajících synů navíc prý tkví jediné – touha po penězích a rozhořčení nad tím, že jich nedostávají dost! 

„Chcete, aby se můj stav zlepšil, abych mohla dál dávat vašemu tátovi 40 000 dolarů měsíčně?“ rozčilovala se zpěvačka. (V přepočtu na české koruny jde o bezmála 1 milion korun.)  

„Nebo jste se rozhodli být nenávistní, protože je za dva roky po všem a vy už nic nedostanete?“ ptala se řečnicky. Mladší Jayden oslaví 12. září 16. narozeniny a starší Sean Preston oslaví 14. září narozeniny 17., brzy tak budou oba plnoletí. Britney uvedla, že jí Jayden svými výroky ubližuje stejně, jako celý zbytek její rodiny.  

»Nevážíte si mě jako člověka!« 

„Je mi smutno z toho, že si mě ani jeden z vás nevážil jako člověka. Viděli jste, jak se ke mně chovala moje rodina a to je všechno, co víte. Jak jsem řekla, připadá mi, že se vám ve skutečnosti líbí říkat o mně špatné věci,“ nařkla své děti. 

Zpěvačka zkritizovala i společné návštěvy. „Ty a tvůj bratr jste mě opouštěli o dvě hodiny dřív. Preston celou dobu spal. Tys jenom hrál na piáno. A když jsem vás nezahrnula dárky a neměla jsem připravené výborné jídlo a nechovala se jako za***ná světice, nikdy jsem vám nebyla dost dobrá,“ stěžovala si. 

Děda násilník

Jayden dnes dědu Jamieho brání, v roce 2019 ale otec slavné zpěvačky vyfasoval tříletý zákaz přiblížení ke svým vnukům kvůli domácímu násilí po incidentu se starším Prestonem. Ještě v březnu 2020 navíc Jayden na instagramu tvrdil, že jeho děda klidně může jít zemřít a použil na jeho adresu pořádně peprné nadávky. Vztahy v téhle rodině jsou zkrátka pořádně zamotané!

Video
Video se připravuje ...

Britney Spears tancuje na hit svého expřítele Justina Instagram Britney Spears

Fotogalerie
96 fotografií