Člověk míní, život mění. Vendula Pizingerová se po druhém rozvodu zařekla, že už žádnému chlapovi ANO neřekne, ale všechno nakonec dopadlo jinak.

MY. Předsvatební fotka. Takového holobrádka jsem si právě dnes před, myslím, sedmi lety vzala a on mne… Přitom jsem se dušovala, že už se vdávat nebudu…. Někdy mě dokáže vážně nažhavit doběla…. Ale už za chvíli vím, že mě to přechází!! Vybrousil ve mně to lepší já... Jsme spolu uz přes deset let, kdo by to byl řekl….,“ pochlubila se prezidentka nadačního fondu Kapka naděje.

Video
Video se připravuje ...

Vendula Pizingerová po drsné dovolené v Rumunsku: Odlétá na babinec! Markéta Reinischová

Poprvé se také pochlubila portrétem od Lucie Robinson, na kterém jsou s partnerem oba polonazí a Josef Pizinger tam ještě skutečně vypadá jako holobrádek.

Ale je stále gentleman a na jejich výročí nezapomněl. Své ženě přinesl obří kytici, kterou sotva unesla a téměř celou ji na fotce zakryla.

Vendulo, jste důkazem, že žádné mantinely v lásce nejsou. Ať vám to klape dál a vytřete všem vztahokazům a nepřejícným zrak,“ přejí Pizingerové její fanynky.

„To je paráda, stále říkám, že věk je jen číslo, a když si dva lidé sednou jako vy, je to skvělý. Ať vám to takhle hezky šlape dál, i když obdivuju, co vše dokážete, kam vylezete, atd...“

Fotogalerie
64 fotografií