Vendula si rok a půl před kulatinami nadělila ten nejhezčí dárek –⁠ přivedla na svět zdravého syna Josefa, a tak starší Jakub (16) dostal bráchu. „Porodila jsem dva syny, takže o další dva pinďoury je na světě víc. Rodina je pro mě v životě nejvíc. Už nikdy nechci být sama a padnout na dno,“ řekla Blesku oslavenkyně, která své padesátiny oslaví s manželem Josefem na Islandu. 

Letíme na pár dní sami dva a nebudeme spát venku pod celtou, ale v baráčku. Jestli dostanu kytku, nebo jiný dárek, nevím. Pořádná oslava bude až na jaře nebo v létě. Teď je blbá doba, je zima, korona a hodně lidí nemocných. Až bude lépe, tak udělám soukromou oslavu u nás doma na zahradě,“ netají se Pizingerová, která na té samé zahradě řekla v roce 2015 ANO svému třetímu manželovi Josefu Pizingerovi. Opět to bylo v utajení a jen s rodinou a přáteli. 

Kdybyste mi neřekli, že je mi padesát, tak o tom nevím. Když jsem se ve čtyřiceti rozvedla, tak jsem si říkala, že zůstanu sama a koukejte, jak to dopadlo. Život hrozně mění a je to dobře.“ 

VIDEO: Vendula Pizingerová po drsné dovolené v Rumunsku: Odlétá na babinec!

Video
Video se připravuje ...

Vendula Pizingerová po drsné dovolené v Rumunsku: Odlétá na babinec! Markéta Reinischová

Jak už Vendula zmínila, je pro ni největším štěstím její rodina a práce v nadačním fondu Kapka naděje. Na začátku se nadace zaměřovala především na pomoc dětem s leukemií. Této nemoci podlehla dcera Pizingerové Klárka (†4). Nyní je ale působení nadace mnohem širší. Mimo jiné pomáhá i na dětské psychiatrii v pražském Motole. 

Náhodou jsem navštívila pracoviště v Motole. Psychiatrická klinika není součástí velkého monopolu, ale je na zahradě. Zazvonila jsem na vrchní sestru a řekla jí, že jim to chceme pomoci trošku zrekonstruovat. Vypadalo to tak, že za chvilku tam zavřou mě, protože jim tam vždycky někdo něco nasliboval, a nevyšlo to,“ směje se Pizingerová. Nadace na dětské psychiatrii v Motole zařídila například dvě herny, dodala nové postele a dokončují terapeutickou zahradu. 

Má ještě oslavenkyně nějaké přání, které by jí udělalo radost? „Chtěla bych letět do Tokia a navštívit bar, kde se alkohol pije s tučňáky,“ směje se na celé kolo Vendula. 

Život podle Venduly

V roce 1995 se provdala za hudebního skladatele Karla Svobodu (†68) a v lednu následujícího roku se jim narodila dcera Klárka, která ve dvou letech onemocněla leukémií a ve svých čtyřech letech zemřela. Vendula následně založila nadační fond Kapka naděje. V roce 2005 se manželům narodil syn Jakub. Po smrti manžela se v roce 2008 začala objevovat na veřejnosti s podnikatelem Patrikem Aušem, za kterého se v září 2009 provdala. Jejich manželství se v roce 2012 rozpadlo.  V září 2015 uzavřela manželství s o 16 let mladším Josefem Pizingerem, synem své kamarádky. V říjnu 2020 se jim narodil syn Josef.

Fotogalerie
95 fotografií