S exmanželkou Kristýnou Liška Bokovou (40), se kterou se rozvedl v roce 2013, má syna Šimona Samuela (17). Proč to tenkrát nevyšlo? „Náš vztah vypadal jako jedna velká pohádka. Potkali jsme se, zamilovali, měli dítě. Já byla praštěná, naivní holčička, on blázen. A dva blázni dohromady, to prostě nejde. Neumíme spolu žít, jsme moc rozdílní,“ popsala Boková před časem v magazínu Žena a Život jejich manželství, které trvalo jedenáct let. 

Jen rok po rozpadu svého manželství našel herec a komik útěchu v náručí herečky a zpěvačky Báry Polákové (38). S tou má dcerky Ronju (6) a Rikku (4), jenže loni v létě vyšlo najevo, že již dlouhé tři roky žijí s Bárou odděleně a střídají se v péči o děti. A bohužel se k sobě už nevrátili.

Co tomuto vztahu zlomilo vaz? „Terapie přišly na řadu, když jsme se oba shodli na tom, že už bychom brzy mohli přetáhnout ten čas, kdy se dva lidé přestanou vnímat a respektovat, čímž bychom o sebe přišli definitivně. Už to u nás příliš často lítalo do červených,“ vysvětlila herečka v magazínu Reportér.

Mezitím se v životě Pavla Lišky zřejmě nějaké ty krátkodobé známosti objevovaly. V minulosti byl na filmovém festivalu v Karlových Varech spatřen s neznámou brunetkou. Poslední zprávy však nasvědčují tomu, že momentálně je Liška sám a nezadaný a poohlíží se po nějaké nové lásce. „Kdyby nějaká krásná holka, do 42 let, nenáročná, s láskou k přírodě, zahrádkaření, kinematografii (ne aktivně!)...potřebovala kvalitní přirozené protilátky, jsem ochoten, zdarma, darovat,“ napsal Liška vtipně před par měsíci, kdy byl v karanténě s covidem.

Po jeho boku však je osoba, která s ním zažívá chvíle, které by těžko snesla i ta nejempatičtější manželka či partnerka. Pavel Liška Vandrák - jak si říká na sociálních sítích, totiž našel parťáka, kterým je Jan Révai (47), s nímž už léta vyráží na expedice na motorkách po celém světě. A jak sám Liška přiznává - dlouhodobé expedice možná byly příčinou rozpadu jeho vztahu s Polákovou.

Video: Netradiční rozhodnutí po rozchodu herců! A Depp oslní festival ve Varech!!

Video
Video se připravuje ...

Netradiční rozhodnutí po rozchodu herců! A Depp oslní festival ve Varech Bára Horáková, Lukáš Červený

Proč tedy životem protřelý herec, který dnes slaví padesátku, u sebe nedokáže udržet žádnou ženu? „Podle mě to, že jsme si v mnoha věcech podobní – oba například v něčem komplikovaní, ostatní to s námi nemívají snadné. Oba vnímáme velmi podobně svou práci a umění vůbec, film, divadlo, humor, ale jak jsme skoro stejní, tak to zároveň v něčem drhne,“ svěřil se v magazínu Reportér pro změnu Liška. A tak by třeba pomohlo jen lovit v jiných než uměleckých vodách. 

Osudové filmové ženy:

Tatiana Dyková (Vilhelmová) - po boku herečky se objevil v celovečerním filmu Divoké Včely nebo třeba psychologickém dramatu Štěstí, posledním počinem je televizní seriál ČT Špunti na vodě.

Anna Geislerová - s tou hrál v romantické komedii Návrat idiota.

Zuzana Bydžovská -  coby svérázná statkářka se snažila získat srdce Lišky ve filmu Venkovský učitel.

Fotogalerie
52 fotografií