Herec a komik se na sociální síti pochlubil fotkou, na níž leží zpocený v posteli. Zahnala ho tam nemoc - onemocněl totiž podle všeho koronavirem. Sám to přiznal, ovšem velmi vtipným způsobem, jak je ostatně jeho zvykem.

Udělal si z toho tak trochu seznamku... „Kdyby nějaká krásná holka, do 42 let, nenáročná, s láskou k přírodě, zahrádkaření, kinematografii (ne aktivně!)...potřebovala kvalitní přirozené protilátky, jsem ochoten, zdarma, darovat,“ napsal Liška vtipně a ještě pro jistotu dodal: „Nabídka netýká se Pepy Pavloně!“

Ať už z něj mluví horečka, nebo to myslí aspoň trochu vážně, vypadá to, že po rozchodu s Bárou Polákovou (38), s níž má dcerky Ronju a Rikku, je zatím stále sám a nezadaný.

Možná že by skutečně uvítal nějaký nový vztah, jak ale jeho slova naznačují - měla by být ona vyvolená jen pasivní milovnicí filmů, tedy nikoliv herečka. Přece jen to už Pavel vyzkoušel. Před Bárou byl totiž ženatý zase s jinou kolegyní - Kristýnou Bokovou (40). Mají spolu syna Šimona Samuela.

Ta už se od té doby stihla znovu provdat, ovšem ani její exmanžel si zřejmě na nedostatek zájemkyň stěžovat nemůže. Jen pod příspěvkem na instagramu se jich ozvalo spoustu. „Tomu se říká top nabídka teda .. Držte se a brzké uzdravení,“ napsala mu jedna dáma a další už přešla rovnou k věci: „Kam mám přijet?“ Nutno však dodat, že se mu často hlásily i ženy starší či dokonce zadané - to je tedy smůla...

VIDEO: Pavel Liška se nestydí: Ukázal se nahý! Máme záběry!

Video
Video se připravuje ...

Pavel Liška se nestydí: Ukázal se nahý! Máme záběry! Petr Soukup, Markéta Reinischová

Fotogalerie
58 fotografií