Pro všechny jejich fanoušky to byl obrovský šok, když minulý týden oznámil Jason Momoa a jeho paní, Lisa Bonetová, konec jejich čtyři roky trvajícího manželství. Pár, který spolu celkem žil dlouhých 16 let, svou vzájemnou lásku navíc povýšil na další level dvěma společnými ratolestmi - synem Nakoa-Wolfem Manakauapo Namakaehaem (13) a dcerkou Lolou (14). A nyní postupně začínají vyplouvat na povrch skutečné důvody, co vrazilo klín mezi tyto dvě někdejší hrdličky... Neklapalo to prý mezi nimi prý už delší dobu!

Podle zdroje magazínu People k rozhodnutí ukončit vzájemný vztah nedošlo ze dne na den. „Rozešli se kvůli odlišným pohledům na svět,“ tvrdí člověk, jenž je manželské dvojici blízký. „Před několika lety se Jason marně snažil najít práci. Nyní jeho kariéra vzkvétá. Chce v ní teď pokračovat, dokud může,“ uvedl na adresu hvězdy komiksové adapce Aquaman. Nejnověji je svalnatý fešák Momoa k vidění na plátnech kin ve sci-fi snímku Duna. Lisa, která byla ve své době hvězdou Cosby Show, naopak herecky stagnuje.

VIDEO: Trailer filmu Aquaman

Video
Video se připravuje ...

Trailer filmu Aquaman Vertical Ent., INT

Osud je zkrátka zavál každého jinak, a Lisa prý už delší dobu „nejevila sebemenší zájem se připojit“ ke svému o 12 let mladšímu muži, jenž kvůli natáčení cestuje po celém světě. „Užívá si život v LA,“ říkají lidé z jejího okolí. A právě Momoův kočovný život se nakonec ukázal být důvodem, proč se odcizili. Neustálá vzdálenost, která je dělila, si vybrala daň na jejich vztahu. „Pro některé lidi to může posílit jejich manželství. Pro manželství Lisy a Jasona bylo odloučení katastrofa,“ zůraznil zdroj.

Přesto se však fanoušci tohoto manželského páru nemusejí obávat, že by si s blížícím se soudním stáním, které definitivně ukončí jejich manželský svazek, začali dělat nějaké naschvály. „Nebude to žádný skandální rozvod, u kterého by na sebe vytahovali nejrůznější špínu. Oba jsou velmi duchovní a věří ve vyšší moc.“ Tomu odpovídá i vyznání Momoy na instagramu, kde napsal: „Osvobozujeme se navzájem, abychom byli tím, kým se učíme být… Naše oddanost je neochvějná k posvátnému životu našich dětí. Učíme je, co je možné. Žít modlitbu. Ať převládne láska.“

Fotogalerie
29 fotografií