Herci se stala osudná nehoda na lyžích v Alpách. Gaspard, kterého proslavily role ve filmech Saint Laurent a Hannibal – Zrození, se podle informací britského Daily Mailu v úterý krátce před šestnáctou hodinou srazil s jiným lyžařem v Savojsku, konkrétně v rezortu Rosiere – navíc v místě, kde se křížily dvě středně náročné sjezdovky. Bohužel Ulliel podle všeho v danou chvíli neměl na sobě helmu.

Proto také utrpěl vážná zranění hlavy a musel být okamžitě letecky transportován do nemocnice v Grenobleu. Tam bohužel zraněním podlehl a zemřel. Rodina již jeho skon potvrdila v prohlášení, které pro agenturu AFP poskytl jejich agent.

Druhý lyžař neutrpěl žádná větší poranění. Nehoda je nyní předmětem vyšetřování. Podle vyšetřovatelů byly navíc v daný moment i dobré povětrnostní podmínky…

Zahrál si ve snímcích Je to jen konec světa, Umění milovat, Princezna z Montpensier, Krev mojí krve, Paříži, miluji Tě či Příliš dlouhé zásnuby a zazářil také v zatím neodvysílaném díle Marvelu - Moon Knight. Kromě herectví se Gaspard věnoval také modelingu a byl tváří pánského parfému Bleu de Chanel. A to i přesto, že jeho tvář zdobily nápadné jizvy. Ty mu ale jen dodávaly na zajímavosti a přitažlivosti. Jizvy utrpěl už v šesti letech, kdy ho pokousal velký dobrman.

Co se týče soukromého života, patřil dříve k sukničkářům a prožil řadu románků se známými kráskami – například se Cécile Casselovou (sestra Vincenta Cassela) či s Charlotte Casiraghiovou, dcerou monacké princezny Caroline. Pak se ale usadil a užíval si rodinného života s modelkou a zpěvačkou Gaëlle Piétriovou. Měl s ní dokonce syna jménem Orso.

A právě kolem jeho rodiny je teď nejvíce nejasností, už jen proto, že se neví, zda mu v osudný den dělali společnost, nebo ne. Jen den před tragickou nehodou byli podle všeho všichni tři spolu – Gaëlle totiž na svém instagramu zveřejnila video, na němž jejich syn drandí na lyžích a sjíždí ze zasněženého svahu.

Podle Paris Match byl „Gaspard Ulliel v horách s rodinou“. Dokonce prý je jasné, že chlapeček „zdědil vášeň pro zimní sporty“. Jenže to bylo vše předtím, než jedna jízda navždy změnila životy celé rodiny…

VIDEO: Manželka Jandáka ohluchla po covidu! A Karlos s Lelou odjeli do Dubaje

Video
Video se připravuje ...

Manželka Jandáka ohluchla po covidu! A Karlos s Lelou odjeli do Dubaje. Bára Horáková

Pláčou i Binocheová a Belmondo ml.

Na sociálních sítích už se ozývají známé osobnosti a skládají hold zesnulému kolegovi. Krátký vzkaz napsala například herečka Juliette Binocheová (57), známá například z filmu Čokoláda. „Mluviti stříbro, mlčeti zlato. Myslím na něj a jeho rodinu,“ napsala na instagramu.

Ozval se též automobilový závodník Paul Belmondo (58), jehož slavný otec Jean-Paul Belmondo (†88) zemřel loni v září. „Tak smutné mé myšlenky na jeho milované.“

Další, kdo se vyjádřil ke smrti mladého herce a je českým čtenářům známý, rovněž díky slavnému otci, je Anthony Delon (57). „Odpočívej v pokoji. Ach, ta křehkost života,“ povzdechl si herec a scenárista, který je velmi podobný svému slavnému tátovi, jímž není nikdo jiný než Alain Delon (86). 

Smrt mladého herce zasáhla i herečku Sharone Stoneovou (63). Na instagramu sdílela příspěvek magazínu People věnovaný úmtí oblíbeného herce. "Upřímnou soustrast," napsala k němu.

Fotogalerie
27 fotografií