Herečka Lori Loughlinová, kterou na počátku ledna propustili z kalifornského vězení, kde si odpykávala dvouměsíční trest za snahu podvodným způsobem dostat své dvě dcery na vysokou školu, hrála v divácky oblíbeném sitcomu Plný dům společně se zesnulým hercem a komikem Bobem Sagetem. Ztvárňovala tam Rebeccu, švagrovou Dannyho Tannera, jemuž propůjčil svou tvář právě Saget, partnerku jeho mladšího bratra Jesseho.

Saget byl nalezen mrtvý ve svém hotelovém pokoji v Ritz-Carlton v Orlandu na Floridě v neděli 9. ledna odpoledne. Přestože příčina jeho náhlé smrti ještě není jasná, jisté je, že zesnul jenom pár hodin po svém úspěšném vystoupení v Jacksonville v sobotu večer. Podle policie v jeho skonu nehrají roli ani drogy, ani nikdo cizí.

Krátce po zveřejnění tragické zprávy právě Lori Loughlinová veřejně vyjádřila svůj smutek. „Slova nemohou vyjádřit, jak moc jsem zničená. Bob byl víc než můj přítel, byl moje rodina,“ uvedla herečka ve svém prohlášení.

VIDEO: LESK! Zemřel Dušan Klein. A Adamcová o vztahu se synem Escobara

Video
Video se připravuje ...

Zemřel Dušan Klein. A Adamcová o vztahu se synem Escobara Bára Horáková

„Bude mi chybět jeho laskavé srdce a bystrý důvtip. Děkuji za celý život plný úžasných vzpomínek a smíchu. Miluju tě, Bobby,“ vzkázala muži, s nímž řadu let vystupovala před kamerou, a jak je vidět, za tu dobu se mezi nimi vytvořilo skutečně silné pouto. V dubnu 2019, během rozhovoru pro magazín PEOPLE, Saget o herečce řekl: „Je mezi námi 30 let lásky. Více než to. Takže to je vše, co o ní mohu říct. Moc ji miluji. A to je vše.“

Fotogalerie
21 fotografií