Ulliel se podle francouzských médií těžce zranil v úterý, když se na křižovatce dvou modrých sjezdovek v areálu Rosiere v Savojsku srazil s dalším lyžařem. Vrtulníkem byl transportován ve vážném stavu se zraněním lebky do nemocnice v Grenoblu. Druhý z lyžařů ze srážky vyvázl nezraněn. Nehodu vyšetřují místní autority.

Herec byl známý třeba z filmu Hannibal – Zrození, v němž ztvárnil mladého Hannibala Lectera, nebo snímku Saint Laurent o slavném módním návrháři. Ulliel si zahrál i ve filmu Je to jen konec světa. Za něj byl v roce 2017 oceněn prestižním Césarem za nejlepší mužský herecký výkon v hlavní roli.

Svého úplně prvního Césara coby mladý herecký objev však získal už v roce 2004 za film A Very Long Engagement s Audrey Tautou. Jeho posledním projektem se stane očekávaný seriál z produkce Marvelu Moon Knight, který bude mít premiéru v březnu.

Po Ullielovi zůstal šestiletý syn Orso a přítelkyně Gaelle Petriová. Mladý herec patřil k nejpopulárnějším tvářím současného francouzského filmu, nejen pro svůj talent, ale i pro eleganci a přátelskost. Byl mimo jiné tváří značky Chanel a její vůně Bleu de Chanel, pro kterou natočil reklamu režírovanou Martinem Scorsesem.

VIDEO: Manželka Jandáka ohluchla po covidu! A Karlos s Lelou odjeli do Dubaje

Video
Video se připravuje ...

Manželka Jandáka ohluchla po covidu! A Karlos s Lelou odjeli do Dubaje. Bára Horáková

Fotogalerie
19 fotografií