Zelená karta, Čtyři svatby a jeden pohřeb, Na Hromnice o den více – hlavní hrdinka našich oblíbených romantických komedií brzy oslaví už 64. narozeniny. Stárnout ale umí s grácií a přirozeně, odmítá barvy na vlasy, neboť je hrdá na své šediny, které jí vážně sluší. „Je velmi důležité chovat se k ženám, které stárnou, s respektem a mít k nim úctu,“ nechala se herečka před čtyřmi lety slyšet na módní přehlídce spolupořádané značkou L’Oréal, jejíž tváří je už přes 30 let. „Vzdávám značce hold za to, že byla jednou z prvních, které zahrnuly do kampaní ženy každého věku, včetně těch starších.

Fotogalerie
10 fotografií

To, jak umí stárnout, obdivuje Andie MacDowell i na architektuře. Nedávno si totiž matka tří dospělých dětí Justina (35), Rainey ( 31) a Margaret (27) pořídila citlivě zrekonstruované sídlo v tudorovském stylu z roku 1928. Dvoupodlažní dům s vysokou břidlicovou střechou, který by dobře zapadl na anglický venkov, má výhled na jezero Silver Lake a stojí ve stejnojmenné čtvrti Los Angeles. Za domem se schovává zahrada o výměře 650 m2. Zdobí ji vzrostlé cypřiše a vešel se na ni i malý bazén. Na bílém domě s tmavou střechou zaujmou také netypicky tvarovaná okna, která do interiéru přinášejí spoustu denního světla. Nábytek je převážně v neutrálních barvách – bílé, šedé a béžové. Ale milovnici vaření, která si svou dokonalou postavu udržuje právě díky vyvážené stravě, již si sama připravuje, zaujala v domě s pěti ložnicemi a třemi koupelnami zejména prostorná bílá kuchyň s plynovou varnou deskou a spotřebiči Miele.

Zajímá vás, kolik herečka za tento dům zaplatila nebo proč tu má garáž dvě patra? To a mnoho dalšího nejen o bydlení slavných se dočtete v novém únorovém čísle Blesku Bydlení, které od 19. 1. 2022 koupíte na novinových stáncích. Nebo si ho můžete v tištěné či elektronické podobě objednat v našem iKiosku.

Video
Video se připravuje ...

Ochutnávka z časopisu Blesk Bydlení 02/2022 Videohub