Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Sexbomba Pamela Andersonová otevřeně o krachu šestého manželství: Choval se jako hajzl!

/
  • Sexbomba Pamela Andersonová otevřeně o krachu šestého manželství: Choval se jako hajzl!
    22. ledna 2022 ● 15:25

    Ještě párkrát se zamiluje a trhne rekord slavné Liz Taylorové (†79), která se vdala hned osmkrát. Pamela Andersonová (54) požádala už o šestý rozvod, nevyšlo jí to ani s pátým manželem, jejím někdejším bodyguardem Danem Hayhurstem. Co stálo za koncem tentokrát?

  • 1.

    Rozvod číslo 6

    Ačkoli rozpady svých minulých manželství Pamela příliš nekomentovala, tentokrát si rozhodně nebrala servítky. „Nepodporoval mně, byl zlý, choval se ke mně jako hajzl,“ vysvětlila bývalá záchranářka z Pobřežní hlídky svůj další nerozumný a pro mnohé nepochopitelný vztah.

     

    „Chtěla jsem docela obyčejného chlapa, co by dokázal vyměnit žárovku. Ta žárovka je fajn, ale to ostatní prostě nefunguje,“ posteskla si Andersonová, jejíž křivky obdivují muži všech generací. S Danem se vzali na Štědrý den 2020. Předchozí manželství herečka ukončila po 12 dnech, tohle vydrželo 13 měsíců. „V karanténě jsem ho poznala i z té horší stránky,“ krčí zkrátka rameny. 

     

    A zdroj magazínu Page Six navíc dodal: „Když jste spolu tak dlouho v pandemické karanténě, odnese to romantika. Poznala i jeho horší stránky a zjistila, že rozhodně není ten pravý. Právě teď to mezi nimi není moc přátelské.“ 

     

    Pamela si vzala svého ochránce během malého intimního ceremoniálu na Štědrý den 2020. Pochvalovala si, že nemá zase na krku nějakého excentrika ze showbyznysu, ale normálního chlapa, který jí rozumí a netouží po publicitě. „Konečně mám život, jaký jsem si přála,“ uvedla poté, co se loni spolu přestěhovali z Malibu na ostrov Vancouver u stejnojmenného kanadského města. Tam chtěla stranou od lidí provozovat útulek pro opuštěná zvířata po pozemku zděděném po matce.

     

    Jenže už několik měsíců stále častěji utíkala zpátky za syny do kalifornského Malibu. Po svátcích se ukázala bez snubáku, kde trávila čas se svými dvěma syny, které podporuje v jejich kariérách modelů. A nyní, pouhých 13 měsících poté, co si řekli ano, odložila snubní prsten a oficiálně podala žádost o rozvod.

  • 2.

    MUŽ Č. 1

    Pamela už má ale za sebou manželství daleko víc. Kdo byli její vyvolení?

     

    Mužem č. 1 byl Tommy Lee

     

    Profese: bubeník, skupina Mötley Crüe

     

    Roky: 1995-98

     

    Trvání: 1105 dnů

     

    Vzali se pouhých 96 hodin poté, co se potkali. Místo podání ruky při seznámení jí Tommy Lee olízl obličej. Bouřlivé partnerství, v němž nechybělo ani domácí násilí a rány pěstí, přineslo nejen jejich proslulé video se sexuálními hrátkami, ale i dvě děti Brandona (dnes 25) a Dylana (24).

  • 3.

    MUŽ Č. 2

    Jméno: Kid Rock

     

    Profese: muzikant, zpěvák

     

    Roky: 2006-07

     

    Trvání: 182 dnů

     

    Sex, drogy a rock´n´roll a nekonečná párty. Ano si řekli na jachtě v Saint Tropez. „Byla to nejlepší a nejromantičtější svatba všech dob,“ uvedla tehdy Pamela a tvrdila, že toto manželství bude na celý život. Rozvod přišel na řadu po Pamelině potratu, dodnes jsou ale přátelé.

  • 4.

    MUŽ Č. 3

    Jméno: Rick Salomon

     

    Profese: herec, producent

     

    Roky: 2007-08

     

    Trvání: 170 dnů

     

    Roky: 2014-15

     

    Trvání: 473 dnů

     

    Poznali se v Las Vegas, Pamela tam vystupovala s kouzelníkem, on hrál profesionálně poker. „Splatila jsem mu dluh z karet sexuálními laskavostmi a zamilovala se. Je to tak romantické,“ rozplývala se tehdy Pamela. Ricka si vzala dokonce dvakrát, podruhé mu utekla, protože byl podle ní nudný a nerozuměli si v posteli.

  • 5.

    MUŽ Č. 4

    Jméno: Jon Peters

     

    Profese: herec, producent

     

    Roky: 2020-20

     

    Trvání: 12 dnů

     

    On tvrdil, že na její lásku čekal celých 30 let, od Pamely to byl ovšem totální úlet. Vzala si ho z náhlého rozmaru a pro peníze. „Za svou novomanželku za oněch 12 dní jsem utratil 200 tisíc dolarů (4,3 milionu Kč), nepočítaje kompletní obměnu jejího šatníku,“ uvedl tehdy smutně pracháč.

  • 6.

    MUŽ Č. 5

    Jméno: Dan Hayhurst

     

    Profese: bodyguard

     

    Roky: 2020-22

     

    Trvání: 387 dnů

    Fotogalerie
    73 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 3

silen: ...je to vražedně krásná, priapicky topořivá baba, až se tají dech a podlamují kolena, že by kvůli ní i biskup rozkopal klášterní okno..., a to i přesto, že má umělé kozy...!!!

(22. 01. 2022 18:47)

Ruda_uderka: Chodící kus masa.

(22. 01. 2022 17:29)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy