Herečka nyní bydlí s dcerou Terezou. „Ona šla spát a zhasla, já ještě koukala na televizi. Pak jsem zakopla a uhodila se do kolena,“ přiznala herečka deníku Aha!. Nechce se jí proto ani nijak slavit. „Jenže dcery jistě něco napečou a navaří,“ říká k tomu Jana. A jedním dechem dodává, že už ji nebaví zimní počasí: „Opravdu blbě snáším tu věčnou šeď, chci slunce a teplo a nad sebou modrou oblohu.“

Jistý smutek cítí Šulcová i kvůli svému pejskovi, který je pro ni, jak přiznala, mnohem víc než nějaký manžel. „Je mi nadevše, ale letos je mu už čtrnáct let, požehnaný věk, musím myslet na to, že mě opustí. A já už si ve svém věku nového psa pořídit nemůžu, to by bylo nezodpovědné,“ konstatuje herečka smutně. Nemůže ho ani případně odkázat dcerám, protože ty mají vlastní chlupáče.

Chce se vrátit na jeviště

Jana musela už dvakrát na operaci štítné žlázy. Jednou měla dvojí vidění a podruhé se jí mírně zhoršil zrak. Těší se, až budou moci s dcerami a bývalým manželem Oldřichem Víznerem, který má 75. narozeniny v květnu, zase rozjet jejich rodinné divadlo.

VIDEO: Rozvod Brzobohatých: Táňa to vidí jinak? A Zagorová trpí po zlomených obratlích

Video
Video se připravuje ...

Rozvod Brzobohatých: Táňa to vidí jinak? A Zagorová trpí po zlomených obratlích Bára Horáková

Fotogalerie
26 fotografií