V adaptaci zábavného pořadu Máme rádi Česko převezme výjimečně otěže hokejový bůh. Moderátor Libor Bouček (41) mu přichystal pořádnou televizní oslavu, jež se bude vysílat jen čtyři dny před jeho životním jubileem, které má 15. února. A navíc v den, kdy svede český hokejový tým na olympijských hrách v Pekingu bitvu se Švýcarskem.

Slzy dojetí

Hlavní hvězdou bude samozřejmě oslavenec. „Měl jsem trošičku obavy. Nevěděl jsem, co od toho očekávat a jak se to pojme. Ale musím říct, že Libor a štáb to udělali výborně,“ popsal Jágr první pocity po natáčení. „Udělali mi krásné přivítání, takhle už mě na stadionech nevítají... Byl jsem mile překvapený, dojalo mě to,“ dodal kladenský rodák, který i ve svých letech stále válí v české extralize.

Bouček naměkko

Sám Bouček přitom s obavami čekal, jestli Jágr na nabídku vůbec kývne. „Někdo, komu se klaní celý hokejový svět, vezme ten svůj volný čas, kterého má málo, a jde sem. To je skvělé! Strašně si toho vážím a jsem z toho naměkko,“ prozradil moderátor, který do Jágrova týmu nominoval i dvě jeho bývalé přítelkyně – moderátorky Ivu Kubelkovou (44) a Innu Puhajkovou (35). Obě přišly, aby s dalšími účastníky a diváky v publiku na Boučkovu výzvu zakřičely: „Máme rádi Jardu!“

Kubelková: Už chybí jen Verešová a spol.

Nečekaný smysl pro humor projevila během natáčení Kubelková. „Obsazení týmu mě nepřekvapilo, je dobře vymyšlené. No tak co, chybí nám v sestavě Andrea Verešová, Lucie Borhyová, Nikol Lenertová, Veronika Kopřivová...“ vypočítávala Iva další Jágrovy bývalky. V družstvu ovšem mohli být jen čtyři a poslední místo vedle oslavence zabral pilíř pořadu Jakub Prachař (38).

Iva na sebe také prozradila, že se na natáčení pečlivě připravovala. „Trošku jsem si ho vygooglila, když jsem sem jela. Jestli se budou otázky týkat Jardy, budu vědět, co bylo před dvaceti lety, ale od té doby nejsem v obraze,“ smála se Kubelková, která byla hokejistovou partnerkou v letech 1996-98, kdy ještě válel v Pittsburghu.

Puhajková přišla pro bábovku

To Inna Puhajková, která k Jágrovi patřila šest let mezi roky 2006-12 na štacích v N.Y. Rangers, Omsku, Philadelphii, zase přiznala, že byla před natáčením nervózní. „Přáli jsme si zvítězit, výhrou byly bábovky. Že je má Jarda rád, jsem věděla a tušila jsem, že to platí dodnes – on je v tomhle směru nenáročný...“ pobavila Inna. „Bylo to úžasné, všichni jsme se výborně bavili. Jarda potvrdil, co vím už dávno, že je neuvěřitelně vtipný,“ shrnula Kubelková.

Katka Neumannová: Společné narozeniny

Proti hokejovému bohu a jeho bývalkám stanula také naše nejúspěšnější běžkyně na lyžích Kateřina Neumannová (48), která je narozená ve stejný den, jen o rok mladší. „My jsme spolu mnohdy trávili narozeniny na olympiádách. Já jsem slavit mohla, protože jsem měla tou dobou už po závodech, ale hokejistům se turnaj teprve rozjížděl, takže jsme to spláchli nějakou esemeskou. Žádná velká společná akce neproběhla, tak čekám, že Jarda jednou s tím hokejem skončí a budeme to moci napravit,“ smála se Neumannová.

Bouček v zajetí cyklónu

Vytížený moderátor momentálně tráví zaslouženou dovolenou s manželkou Gábinou a synem Albertem (9 měsíců) na ostrově Mauricius. Exotický ráj v Indickém oceánu jim ale ukázal i svou odvrácenou tvář. „Vítr se utišil, hladina se uklidnila, hlásím konec cyklónu a na vaše zdraví,“ poslal Bouček zdravici s drinkem, že po řádění cyklónu Batsirai, který ostrov ve středu večer zasáhl, jsou všichni v pořádku. Ostatně už před 8 lety, kdy se s manželkou, tehdejší finalistkou České Miss, seznámil na Mauriciu, také řádil cyklón. Boučkovi tak měli oslavu výročí se vším všudy.

VIDEO: Jágrova láska ve svatebním: Jardo, té nejde říct ne! 

Video
Video se připravuje ...

Jágrova láska ve svatebním: Jardo, té nejde říct ne! David Turek

Fotogalerie
34 fotografií