Naposledy se Prachař objevil v mini sérii Dvojka na zabití coby smutný cynický detektiv Martin Rykl. A po nadějném odvysílání osmi dílů, kde našel svoji současnou lásku Saru Sandevu (24), to vypadalo na natáčení dalších. "Takže druhá série?" dotazovali se fanoušci na sociálních sítích poté, co zveřejnil svůj ironický pracovní inzerát.  "Zrušena." odvětil herec. 

A je pravdou, že začátkem léta měla televize Prima v plánu pokračovat v natáčení Dvojky na zabití. Ale není to tak černé, jak to vidí hlavní hrdina seriálu. "Bylo v plánu pokračovat v natáčení někdy letos v květnu, tak se ale nestane. Natáčení však není úplně zrušeno, ale přesunuto na další rok," řekl Blesku Josef Ducký, jenž má píárově seriál na starosti. 

Fanoušci detektivní dvojice Prachař a Sandeva tak mají naději, že se ještě někdy s touto dvojkou na zabití shledají. Mimo seriálu je Prachař v televizi velmi aktivní a je "zaháčkovaný" v dalších aktuálních pořadech, jako jsou - Inkognito nebo Máme rádi Česko. Kšeftů tak má stále dost a nemusí si zoufat... V posledních letech je také velmi často obsazován do divácky úspěšných filmů. Poslední, který natáčel, jsou Hádkovi - ten by se měl objevit v kinech právě v létě.

Video: Eva Burešová se objevila ve Dvojce na zabití jako o Knight Rider.

Video
Video se připravuje ...

Eva Burešová se objeví ve Dvojce na zabití jako Knight Rider FTV Prima

Fotogalerie
33 fotografií