„Já jsem začala boxovat, takže můj volný čas teď spočívá v tom, že chodím boxovat,“ přiznala pro primácký magazín Showtime kráska s makedonskými kořeny, že konečně objevila sport, který ji baví. Respektive v tom nemá prsty nikdy jiný, než její partner, herec Jakub Prachař, který se sám boxu věnuje už nějaký ten čas.

„Jsem si takhle našla koníčka, díky kterému se vybiju, zároveň mě to baví a zároveň mám konečně fyzičku a kondičku na ‚Je to fajn, fajn, fajnový',“ raduje se herečka, která v současné době exceluje v rytmikálu Kouř v divadle Na Fidlovačce. A protože je role fyzicky velmi náročná, mít pohyb v malíčku se jí náramně hodí. „Kuba tam chodí se mnou,“ přiznala závěrem věc vcelku patrnou.

Partnery tak kromě hereckého umění nově spojuje i umění bojové. Křehká tmavovláska se nezdá. Do drobné Sary Sandevy by málokdo řekl, že pro tvrdou ránu nejde daleko. Tedy zatím prý sází rány jen do svého trenéra, zatím si ještě netroufá ani na boxovací pytel, do kterého jsou údery přece jen o něco tvrdší.

VIDEO: Krásná Sara Sandeva přiznala rozchod s fotbalistou! Ódy na Jakuba Prachaře 

Video
Video se připravuje ...

Krásná Sara Sandeva přiznala rozchod s fotbalistou! Ódy na Jakuba Prachaře Markéta Reinischová

Fotogalerie
40 fotografií