Premiéru svého kamaráda Petra Kolečka si nenechal ujít herec Jakub Prachař (38), který ruku v ruce přišel se svou novou přítelkyní, herečkou Sarou Sandevou (24). To, že jsou zamilovaní až po uši, už dávno neskrývají. Na baru kromě objednávání drinků mezi sebou neustále laškovali, nebo se každou chvíli políbili. I když okolo měli spoustu známých, vystačili si úplně sami. Milenci se dali dohromady díky seriálu Dvojka na zabití, kde oba hrají hlavní hrdiny.

Po letech soužití to stále jiskří i mezi manželi Lenkou Vlasákovou (49) a Janem Dolanským (43). Jejich láskyplné flirtování nešlo přehlédnout. Pár, který má spolu tři děti, se loni po devatenácti letech vztahu vzal. Svatba proběhla v kruhu nejbližší rodiny na zámku Křinec. 

VIDEO: Krásná Sara Sandeva přiznala rozchod s fotbalistou! Ódy na Jakuba Prachaře

Video
Video se připravuje ...

Krásná Sara Sandeva přiznala rozchod s fotbalistou! Ódy na Jakuba Prachaře Markéta Reinischová

Na večírku se skvěle bavil i Jiří Bartoška (73) s Ivanou Chýlkovou (57). Dlouholetí přátelé byli oba bez svých partnerů, ale zřejmě se dlouho neviděli, a tak si měli co říct. Ani Bartoška neodolal pohledu do dechberoucího dekoltu Ivany. Vysoké herečce to v černých šatech skutečně seklo.

Ve společnosti Marka Taclíka (48) se na celé kolo smála hvězda seriálu Slunečná Denisa Nesvačilová (30). Všeumělec Jakub Kohák(46) byl rovněž nepřehlédnutelný.

Fotogalerie
77 fotografií