Bývalý klíčový člen Gottova orchestru Felix Slováček, slavný saxofonista a manžel herečky Dagmar Patrasové (65), má podle svých vlastních slov velký strach přijít na promítání filmu Karel... jelikož jsou pro něj záběry na dlouholetého přítele v boji s vážnou nemocí příliš bolestné. „Karel mi strašně chybí a já se bojím vidět záběry, jak odchází, jak mu dochází síly. Nedokážu to, nechci u toho brečet. Nechci se vnitřně trápit,“ řekl Blesku Slováček.

Dorazit odmítá i zpěvákův manažer František Janeček – a z docela stejných důvodů. „Viděl jsem trailer a mě to drtí. Pořád mě to bolí,“ prohlásil známý producent. Jestli si to pánové přece jenom nerozmyslí, to se ukáže až 5. října, na kdy je slavnostní premiéra naplánovaná. Veřejnost pak dokument bude moci v kinech vidět od 7. října.

VIDEO: Producent František Janeček: Gott byl celoživotní zpochybňovač!

Video
Video se připravuje ...

Producent František Janeček: Gott byl celoživotní zpochybňovač! Petr Macek, Jan Jedlička

Svou oficiální předpremiéru si ovšem dokument, mapující život známého Slavíka, „odbyl“ 18. září v Plzni. Právě odsud totiž známý interpret hitů Trezor, Kávu si osladím, či poslední písně Srdce nehasnou, kterou nazpíval společně se svou talentovanou dcerkou Charlotte Ellou (15), původně pocházel. Zároveň došlo i ke křtu LP s legendárními písničkami Karla Gotta.

Fotogalerie
46 fotografií