Nejstarší dcera Karla Gotta (†80) nejprve musela vstřebat to, že Timo odletěl a teprve až z Mexika jí sdělil, že za oceánem nakonec zůstane až do Vánoc. Teď přišla další sprcha...

„Volal, že v klubu v Santiago de Querétaro, kde vystupoval, zasahovala policie. Že tam během koncertu vtrhla a vyklidila ho. Prý kvůli podezření na distribuci drog,“ plakala do telefonu Gottová. „Timíka vzali na výslech a po několika hodinách ho propustili, některé návštěvníky tam ale drželi déle,“ třásl se jí hlas.

Dominika je přesvědčená o tom, že její muž nemá se šířením drog v klubu nic společného. „Timo je čistej, v ničem nejede. Má svých starostí dost, bere léky na svoji maniodepresi, se kterou se už léta léčí, ale jinak nic jiného,“ odmítá spekulace, že by byl v kauze okolo hudebního klubu namočený. „Strašně mi chybí a trnu tady hrůzou, co se ještě stane! Musím na pracovní pohovory a tohle mě opravdu v klidu nenechává,“ doplnila pro Aha!.

Timo své ženě dokonce slíbil, že jí z Mexika zašle nějaké peníze. „Čekám na ně jako na smilování,“ dodala z Helsinek. Sociální podporu má Gottová ve Finsku na české poměry sice velkou, je to v přepočtu asi 32 tisíc korun, větší část ale jde na nájem bytu. Zbytek peněz má Dominika na to, aby ve velmi drahé severské zemi přežila.

VIDEO: Gottová nemá psychotesty a je bez práce. A Dáda se pomstí Felixovi, rozvodem ne!

Video
Video se připravuje ...

Gottová nemá psychotesty a je bez práce. A Dáda se pomstí Felixovi, rozvodem ne! Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
30 fotografií