A teď své ženě, která kvůli němu opustila rodné Česko i zajištěné zaměstnání a na severu Evropy marně hledá práci, zavolal: „Dominiko, vrátím se až v prosinci!“ Tak tenhle děsivý vzkaz slyšet nechtěla...

Sesypala se

Nejstarší dceru Karla Gotta (†80) to podle jejích blízkých srazilo na kolena. „Sesypala se. Je na Timovi závislá. Psychicky i finančně. Nedivte se,“ prozradila deníku Aha! jedna z jejích nejbližších kamarádek. „Nechci to nijak komentovat, on je tam, já tady. Hledám si práci a věřím, že Timo v Mexiku vydělá nějaké peníze, abychom vše zvládli,“ potvrdila nám sama Dominika. „Samozřejmě, že mi chybí, ale nechte to na nás,“ bránila se situaci blíže komentovat.

Strachuje se i máma

„Dominika se vracela do Finska s nějakou vizí a celé je to jinak. To víte, že mám o ni strach,“ svěřila Aha! její maminka Antonie Zacpalová (86). „Důležité je, aby si našla práci a měla svoje peníze. Nemůže spoléhat jen na Tima,“ dodala Gottova exmilenka.

Živoří na podpoře

Dominika je ve Finsku stále bez práce. Jak už Aha! informovalo, vyhodili ji ze dvou výběrových řízení, protože neprošla psychotesty. Pobírá proto sociální podporu. Ta je sice ve Finsku na české poměry velká, v přepočtu asi 32 tisíc korun, avšak větší část peněz jde do nájmu bytu. Zbytek má Dominika na to, aby ve velmi drahé severské zemi přežila.

Video: Gottová nemá psychotesty a je bez práce. A Dáda se pomstí Felixovi, rozvodem ne!

Video
Video se připravuje ...

Gottová nemá psychotesty a je bez práce. A Dáda se pomstí Felixovi, rozvodem ne! Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
38 fotografií