Nejnovější film scénáristy a režiséra Petra Kolečka (37) Zbožňovaný se konečně dočkal své premiéry. Zatímco na karlovarském festivalu tvůrci odhalili jen trailer, v pražské Lucerně proběhla slavnostní premiéra a snímek zamířil do kin.

Nechyběl hlavní hrdina Jiří Bartoška, kterému doprovod dělala jeho filmová milenka Ivana Chýlková, a přišla i jeho filmová dcera Petra Hřebíčková. Dva měsíce po porodu třetího dítěte, dcery Mariannky, vypadá skvěle! Pudrové šaty z ateliéru Leeda na její postavě nedaly znát ani kilo navíc. „Cítila jsem se skvěle, i když jen na chvíli,“ okomentovala svou účast na premiéře herečka.

VIDEO: Štěpán Kozub ve Varech: Za nárůst popularity vděčím covidu!

Video
Video se připravuje ...

Štěpán Kozub ve Varech: Za nárůst popularity vděčím covidu! Petr Macek

Chýlková zvolila černé šaty na ramínka a dala tak vyniknout svému dekoltu, který na sebe právem strhával pozornost. Bohužel nedorazila slovenská herečka Zuzana Kronerová (69), ta ve snímku rozjela herecký koncert coby manželka Bartošky. Nedorazil ani Jiří Langmajer (55).

Petr Kolečko byl před premiérou nervózní a byl rád, že má po boku svou partnerku Anetu Vignerovou (33). Jeho obavy z neúspěchu ale nebyly na místě, protože uvedení filmu každou chvíli provázely salvy smíchu.

Fotogalerie
50 fotografií