Meghan Markle a princ Harry nechali doma malého Archieho (2) a Lilibet (3 měs.) a vyrazili ze západního pobřeží USA na východ, kde v New Yorku přijali pozvání tamního starosty Billa de Blasia. Ve čtvrtek ráno se kontroverzní členové královské rodiny, již se loni zřekli veškerých povinností souvisejících s monarchií, objevili na vyhlídce One World Observatory. Tedy na stejném místě, kde před 20 lety teroristická organizace Al-Káida dvěma dopravními letadly narazila do budov World Wide Center.

Od červnového narození malé Lilibet Diany je to jistě poprvé, kdy se Sussexové společně objevili ve společnosti. Po vyhlídce z mrakodrapu, který nahradil zřícené budovy World Wide Center, se společně se starostou města vydali i na prohlídku Národního památníku a muzea 11. září. Proč až 12 dní po výročí tragické události, která tehdy ochromila celý svět, je otázkou.

Co se týká outfitů, těmi se oba přizpůsobili duchu celé události. Zatímco Harry zvolil klasický tmavý oblek s kravatou a bílou košilí, Meghan se celá zahalila do černé. Široké kalhoty až na zem, černý rolák a kabát kompletně schovaly její poporodní postavu, a tak se mohou fanoušci jen domnívat, jestli se bývalá vévodkyně dostala krátce po porodu do původní formy, nebo bojuje s nějakými těmi kily navíc.

VIDEO: Meghan Markle a Melissa McCarthy uvedly nový charitativní projekt

Video
Video se připravuje ...

Meghan Markleová a Melissa McCarthyová uvedly nový charitativní projekt 

Fotogalerie
60 fotografií