V Divadle Na Maninách v pražských Holešovicích samozřejmě nemohli chybět aktéři představení - kromě těch, co si asi nervozitou okusovali nehty v šatnách a chystali se na jeviště, dorazily i jejich alternace. Například zpěvák Radim Schwab (43), který už si titulní roli zahrál mnohokrát na letních scénách, se přišel podívat i na výkon Dana Hůlky (53). Ten v létě hrát nemohl kvůli zranění nohy. Teď už je ale zase fit.

Nechyběla ani jedna z řady představitelek Robinsonovy lásky Mary - Šárka Vaňková (33), jež se proslavila především v první řadě soutěže Česko hledá SuperStar. Mimochodem, je to navíc expartnerka právě zmiňovaného Hůlky.

Na premiéru dorazil také Václav Knop (71), známý ze seriálů Hospoda či Slunečná, který nejenže Robinsona režíroval, ale je také jedním z představitelů role Daniela Defoea. Kvůli jeho pracovnímu vytížení ovšem zatím úlohu spisovatele ztvárňuje především Marian Roden (57), jenž patří zatím podle diváckých ohlasů k nejlepším aktérům muzikálu. Na své dílo se přišel podívat také Ivan Hubač (68), který k muzikálu napsal libreto.

Jak už to tak u premiér bývá, herce přišli podpořit jejich přátelé i blízcí. Hůlkovi tak palce ze všech sil držely jeho žena Barbora a dcera Rozárka (3,5). Malé Emily Ann Janečkové (13), jež má v Robinsonovi drobnou roličku a jednu písničku, zase přišli zatleskat oba její rodiče - producent František Janeček (77) i zpěvačka Tereza Mátlová (46), ačkoliv tedy každý zvlášť. Hrdý tatínek pak pro svou malou hvězdičku přinesl i krásný pugét růžových růží.

Na »konkurenci« se přišla podívat také kmotřenka Janečka - herečka a zpěvačka Natálie Grossová (18), která dorazila i se svým partnerem Danielem Matouškem. Ve dvojici pak přišli i Andrea Pomeje (33) a její partner Petr Plaček.

Poměrně překvapivým hostem pak byl moderátor Petr Vojnar (45). Zaprvé do divadla přišel v džínové bundě, čímž trochu působil tak, jako kdyby omylem zabloudil na jinou akci. Zadruhé zaráželo, že nedorazil společně se svou novou partnerkou, zpěvačkou Lucií Vondráčkovou (41). Naopak se velmi vřele vítal s misskou Kateřinou Průšovou (37)… A nechali se společně i vyfotit… Určitě se ale jednalo jen o přátelské setkání, a tak Vojnar, mimochodem také bývalý frontman boy bandu T-boyz, kterého proslavila píseň Beruška, snad nebude mít doma žádné problémy.

VIDEO: Muzikálový Dracula Dan Hůlka skončil o berlích: Bolestivé zranění jen měsíc před premiérou!

Video
Video se připravuje ...

Muzikálový Dracula Dan Hůlka skončil o berlích: Bolestivé zranění jen měsíc před premiérou! David Turek

Fotogalerie
45 fotografií