Minulý týden vyšla Britney Spearsové první novinka od konce opatrovnictví. Singl Hold Me Closer, který vznikl ve spolupráci s Eltonem Johnem (75), měl symbolizovat nové začátky. Ačkoli se Britney teď daří lépe, než kdy dřív, rodinné vztahy jsou bohužel silně pošramocené... A to i ty s jejími dětmi. 

Šťastný domov u táty

Synové zpěvačky Sean Preston (16) a Jayden James (15) žijí se svým otcem, bývalým tanečníkem Kevinem Federlinem (44), jeho manželkou, bývalou volejbalovou šampionkou Victorií (39), Kevinovými dvěma staršími dětmi z předchozího vztahu Kori (20) a Kalebem (18) a dvěma mladšími dětmi Jordanem (11) a Peyton (8), které má Kevin s Victorií.

Zpěvaččini synové teď promluvili v novém dokumentu Daphne Barakové pro ITV. „Tady se cítím v bezpečí. Je to můj domov. Mám všechny tady moc rád,“ svěřil se Jayden o životě u táty.

 

Video
Video se připravuje ...

Britney Spears napálila známého amerického moderátora. youtube_Jimmy Kimmel Live/BPŽ

 

Na svatbu přijít odmítli

S matkou se oba kluci úplně přestali stýkat – a to dobrovolně. Britney prý neviděli už několik měsíců. Kluci nedorazili dokonce ani na máminu červnovou svatbu s modelem americko-íránského původu Samem Ashgarim (28), se kterým se Britney dala dohromady v roce 2016 během natáčení videoklipu k písni Slumber Party.

Podle chlapců by jejich účast na veselce nebyla vhodná. Britney totiž nepozvala žádné další příbuzné, a oni nechtěli dělat rozbroje v rodině. „V tu dobu zkrátka nebyl ten pravý čas. Neříkám, že za ni nejsme šťastní. Mám z nich opravdu radost,“ uvedl Jayden. „Nevím, jak by ta situace mohla dopadnout dobře,“ dodal, proč na svatbu s bratrem nedorazili. 

Konec kontaktů s mámou

Britney a Kevin Federline se rozvedli v roce 2006. Následovalo zpěvaččino nechvalně známé psychické zhroucení. Syny dostal v roce 2007 do péče Federline a o rok později byla zpěvačka zbavena svéprávnosti a bylo ustanoveno opatrovnictví jejím otcem. 

V průběhu let se chlapci s mámou stýkali. Čím ale byli starší, tím víc návštěv ubývalo... Až se s ní nakonec přestali vídat úplně. Vadí jim prý cirkus, který se kolem jejich matky točí. 

O dědovi Jamiem

Podle chlapců navíc značně křivdí jejich dědovi, Jamiemu Spearsovi (70), který měl léta pod palcem její opatrovnictví. „Ze začátku byl jako každý jiný táta, snažil se pomoci své dceři uskutečnit její sen stát se superstar. Ale nakonec to opatrovnictví asi trvalo moc dlouho. Asi proto je máma z toho všeho tak naštvaná, že musela hodně pracovat, a já si osobně myslím, že je to pravda. Měla mít možnost dát si pauzu a relaxovat,“ říká Jayden. 

Jamie si ale podle bratrů rozhodně nezaslouží všechnu tu kritiku, která se na něj dnes z médií snáší. „Mám ho rád celým svým srdcem. Jenom se snažil být dobrý otec,“ je Jayden přesvědčen. A podobně je tomu prý i s Britneyinou matkou či jejími sourozenci, které zpěvačka veřejně silně kritizuje. 

Matku stále milují

Navzdory neshodám ale oba synové svou matku velmi milují a přejí jí jen to nejlepší. „Doufám, že si jednou společně sedneme a o tom všem si popovídáme,“ říká Jayden. 

Video
Video se připravuje ...

Britney Spears tancuje na hit svého expřítele Justina Instagram Britney Spears

Fotogalerie
218 fotografií