Zatímco jmění Britney Spearsové je odhadováno na 70 milionů dolarů (1,7 miliardy korun), Sam je na tom se svým 1 milionem dolarů (24 milionů korun) podstatně hůře. Aby proto svůj majetek ochránila, bylo Britney doporučeno podepsat předmanželskou smlouvu. 

Na té aktuálně pracuje její právní tým. Věc ale trvá déle, než se původně předpokládalo – podle časopisu Heat mladý Sam totiž požaduje více peněz. Do smlouvy by rád zakomponoval podstatné zvýšení obnosu, na který má nárok, za každých pět let manželství. 

Britney se podle zdroje časopisu debat příliš neúčastní a raději se soustředí na své těhotenství a plánování svatby. Ani Sam ale celou záležitost údajně zas už tak neprožívá. Na svém instagramu o věci dokonce veřejně zažertoval.

„Děkuji všem, komu dělá starosti naše předmanželská smlouva. Samozřejmě pracujeme na neprůstřelné smlouvě, abych ochránil svůj Jeep a sbírku bot, kdyby mě jednou nechala,“ napsal na síti. 

Spearsová a Asghari se zasnoubili na konci loňského roku po pěti letech vztahu. Mladíka živí modeling, herectví a fitness poradenství. V minulosti se objevil například v seriálech Černé pondělíNámořní vyšetřovací služba nebo Stále v kurzu.

Zpěvačka byla v minulosti vdaná za kolegu Kevina Federlinea (44), se kterým má syny Seana Prestona (16) a Jaydena Jamese (15). Datum plánované svatby s Asgharim zatím nezveřejnila, o příteli ale už nějaký čas veřejně hovoří jako o svém manželovi. 

VIDEO: Britney Spears tancuje na hit svého expřítele Justina

Video
Video se připravuje ...

Britney Spears tancuje na hit svého expřítele Justina Instagram Britney Spears

Fotogalerie
107 fotografií