Svatba popové legendy Britney Spearsové a Sama Asghariho (28) sice proběhla v utajení, všechno se ale ututlat nepodařilo. Média prakticky okamžitě zaplavil pokus zpěvaččina ex Jasona Alexandera (40) obřad přerušit a na veřejnost se dostal i seznam hostů.

Mezi těmi překvapivě nebyl skoro nikdo z rodiny, celebritami se ale jen hemžil! Britney má po letech opatrovnictví a nesvéprávnosti vztahy s rodinou značně narušené. Podle jejích slov ji všichni jen využívali pro slávu a peníze a nikomu na ní vlastně moc nezáleželo. Není tak žádný div, že se na veselce neobjevil ani táta Jamie (69), ani máma Lynne (67), a dokonce ani zpěvaččina mladší sestra Jamie Lynn (31). 

O něco překvapivější je pak absence Britneyiných synů Seana Prestona (16) a Jaydena Jamese (15) Federlinových. Ti podle informací médií účast odmítli, důvod ale znám není. Zlá krev za tím nicméně prý není. „Jsme za Britney šťastní a přejeme jí a Samovi jen to nejlepší,“ uvedl pro TMZ táta chlapců a zpěvaččin bývalý manžel Kevin Federline (44). 

Kde chyběla rodina, tam to vyvážili přátelé z řad celebrit. Na svatbě nechyběly Britneyiny dobré kamarádky Drew Barrymoreová nebo Paris Hiltonová, která s sebou vzala i svou maminku Kathy (63). Dorazily i Madonna, Selena Gomezová (29) nebo herečka a novinářka Maria Menounosová (44). 

Původně se do médií dostaly informace o tom, že snoubenci očekávají zhruba stovku hostů. Nakonec jich pý na veselce bylo asi šedesát. 

VIDEO: Britney Spears

Video
Video se připravuje ...

Britney Spears Instagram

Fotogalerie
100 fotografií