Bitney Spearsová opět potěšila své fanoušky, když odhodila úplně všechno. Na sobě si nechala jen průsvitné bílé punčošky a intimní partie zakryla malými srdíčky a květinkami. „Svoboda nikdy nechutnala lépe,“ přiznala v popisku. 

Ačkoli by ji jistě její věrní rádi zavalili chválou, tentokrát jim k tomu blondýnka nedala prostor. U několika posledních příspěvků totiž vypnula komentáře. „Ano, čtu komentáře a lidé jsou hrozně nenávistní,“ posteskla si na sociální síti 5. ledna. 

Čerstvě svobodná Britney si ale s jinými už hlavu tolik neláme. „Moje rodina mě dobře vychovala svými vlastními činy... Být sobecká a milovat sebe sama,“ rýpla si do příbuzných s tím, že se teď chce soustředit jen sama na sebe. 

A jde jí to dobře. „Minulý víkend jsem měla svoji první skleničku červeného vína! Čekala jsem 13 let... To je dost dlouho,“ pochlubila se a zdůraznila, že máme všichni právo se svobodně vyjádřit, řídit, kupovat si alkohol, oslavovat nebo mít peníze. Právě tyto věci jí přitom byly dlouhé roky odpírány. 

VIDEO: Britney Spears tancuje na hit svého expřítele Justina

Video
Video se připravuje ...

Britney Spears tancuje na hit svého expřítele Justina Instagram Britney Spears

Fotogalerie
144 fotografií