Život Britney Spearsové se po letech utrpení a mizérie konečně obrací k lepšímu. Nedávno bylo po čtrnácti letech soudem zrušeno nařízené opatrovnictví, skrz které měl nad jejím životem kompletní kontrolu její údajně despotický otec. 

Britney nesměla řídit, musela vystupovat, i když se na to necítila, nesměla se vdát nebo mít děti, nemohla sama cestovat a neměla ani přístup k vlastním financím. To už je teď ale věcí minulosti a Britney si nově nabyté svobody užívá plnými doušky. A její čtyřicáté narozeniny jsou tak nejkrásnější za hodně dlouhou dobu!

„Jaký úžasný den! S mým snoubencem se hrozně těšíme na cestu... A jak vidíte, nemám 300 kg, jak často vypadám na paparazzi fotkách,“ žertovala na svém instagramu a ukázala snímky, na kterých pózuje po boku Sama Asghariho (27) v luxusním karavanu. 

Na své kondici prý zpěvačka usilovně pracuje a pomáhá jí s tím právě Asghari, který se živí jako osobní trenér. 

„Bože děkuju, že můžu vycestovat ven ze země!!! Mám takové štěstí,“ rozplývala se. Kam ale vyrážejí, to zatím neprozradila. 

Slavná už jako školačka

Talent ke zpěvu měla Britney už od dětství a v 16 letech už byla slavnou zpěvačkou. Jejím prvním hitem, který ji proslavil po celém světě, se stala píseň …Baby One More Time z roku 1998. Tehdy jí bylo pouhých 17 let. 

S raketovým vzletem ale přišel i drsný pád. Z lásky s tanečníkem Kevinem Federlinem vzešli dva synové (16 a 15), krátce po jejich narození ale přišel rozchod. Kvůli závislostem skončila v roce 2007 v léčebně a dostala se i do psychiatrické léčebny kvůli psychickým problémům. Tehdy soud ustanovil jejího otce jejím opatrovníkem. 

Jamie Speas (69) pak měl svou dceru nutit k neustálé práci a učinit její život doslova utrpením. Zpěvačka dlouhé roky bojovala o opětovné nabytí svéprávnosti, podařilo se jí to ale až letos. 

VIDEO: Britney Spearsová tancuje na hit svého expřítele Justina

Video
Video se připravuje ...

Britney Spears tancuje na hit svého expřítele Justina Instagram Britney Spears

Fotogalerie
140 fotografií