V posledních měsících se život popové ikony Britney Spearsové obrátil vzhůru nohama. Po třinácti letech se vymanila z područí svého údajně despotického otce Jamieho (69), který kvůli opatrovnictví ovlivňoval i ty nejmenší detaily Britneyina života.

S novou svobodou přišlo také zasnoubení s přítelem Samem Asgharim (27) a kompletní překopání všeho, na co byla zvyklá. Z novinek je zpěvačka pochopitelně nadšená, teď ale v otevřené zpovědi přiznala, že mají i stinnou stránku. 

„Budu upřímná a řeknu, že jsem dlouho čekala na osvobození ze situace, ve které jsem... A teď, když je to tady, tak se bojím cokoli udělat, protože se bojím, že udělám nějakou chybu,“ přiznala na svém instagramu v dlouhém textu.

„Dlouhé roky mi říkali, že když se mi povede dobře, tak to skončí... A nikdy to neskončilo! Tvrdě jsem na tom dřela, ale teď, když je to tady a blíží se to víc a víc ke konci, jsem velmi šťastná, nicméně je tady i hodně věcí, které mě děsí,“ svěřila se. 

Děsiví paparazziové

Zpěvačka popsala, že ji už teď pronásledují paparazziové a ona má kvůli nim dokonce strach o svou bezpečnost. Fotografové nečekaně skáčou do vozovky či projíždějí kolem jako šílení, když odněkud jede domů. „A to jezdím kolem základní školy... Děti jsou důležité, ale já taky,“ stýská si. 

„Nelíbí se mi, že mě chtějí vylekat a objevují se jako blesk z čistého nebe. Je to, jako by se snažili, abych udělala něco šíleného! Takže jak jsem řekla, děsí mě, že udělám něco špatně,“ napsala Britney a uvedla, že teď na čas omezí svou aktivitu i na sociálních sítích. 

Poprvé si prý nepříjemného zájmu fotografů začala všímat, když před čtyřmi měsíci dostala do rukou klíčky od svého auta a poprvé po třinácti letech svobodně usedla za volant. „Ničím jsem si nezasloužila, aby se ke mně tak chovali, jak tomu bylo posledních třináct let,“ postěžovala si. 

Předčasné Vánoce

Spearsová také uvedla, že je znechucená systémem, podle kterého se opatrovnictví řídí, a že si přeje, aby žila v nějaké jiné zemi. „Letos slavím Vánoce o hodně dřív... Protože proč ne?! Věřím, že jakýkoli důvod k radosti je dobrý nápad,“ vzkázala ve své zpovědi fanouškům a ukázala foto nazdobeného stromečku. 

„Budu teď muset dělat věci trochu jinak. Pane, smiluj se nad dušemi mojí rodiny, jestli někdy mezitím budu dělat nějaké rozhovory. Dávám si pauzu od práce. Celý život jsem znala jenom práci, takže je to teď pro mě hodně matoucí. Každopádně, Bůh vás opatruj,“ popřála na závěr všem svým sledujícím. 

VIDEO: Britney Spearsová tancuje na hit svého expřítele Justina

Video
Video se připravuje ...

Britney Spearsová tancuje na hit svého expřítele Justina. Instagram Britney Spears

Fotogalerie
74 fotografií