Britney Spears v poslední době zažívá jednu velkou změnu za druhou. Po třinácti letech se doba jejího opatrovnictví konečně chýlí ke konci a ona brzy opět nabude svou svobodu a svéprávnost. Díky tomu se konečně mohla pohnout dál i se svým životem a v neděli se svým přítelem Samem Ashgarim (27) na instagramu oznámili zasnoubení. 

Už v úterý ale čekal fanoušky další šok. „Čekala jsem 13 let a počítám se svou svobodou,“ napsala zpěvačka na svůj instagram a vzápětí celý profil smazala. Spears přitom roky patřila k velmi nadšeným uživatelům této sociální sítě a využívala ji i jako hlavní kanál pro komunikaci se svými fanoušky.  Teď se po letech poprvé stáhla do ústraní. 

Řadu lidí kompletní vymazání stránky šokovalo a o zpěvačku se začali bát. Přeci jen se toho teď v jejím životě děje hodně a někteří fanoušci mají obavy, jak to zvládá. „Nebojte se, lidi, jen si dávám malou pauzičku od sociálních sítí, abych oslavila svoje zásnuby! Brzy se vrátím,“ slíbila jim později ve stručném vysvětlení na twitteru. 

VIDEO: Britney Spears tancuje na hit svého expřítele Justina

Video
Video se připravuje ...

Britney Spears tancuje na hit svého expřítele Justina Instagram Britney Spears

 

 

Fotogalerie
130 fotografií