Britney opravdu nepřestává šokovat. Nejprve si hrála s panenkou a skoro to vypadalo, jako by věřila, že je to její skutečné miminko, jindy se zase zpěvačka odhaluje jako na běžícím páse.

Poměrně dost toho ukázala i na novém snímku, kde je nahoře bez a jen si rukama zakrývá bradavky. Tím ovšem mnohé muže potěšila, otázka ale je, zda to vůbec byl její cíl. Nebo snad chtěla upozornit na nějaký problém?

Její slova u příspěvku totiž mluví o nějaké její špatné zkušenosti s lékařem. „Co je to s konzultacemi kvůli úpravám těla??? Myslím si to jen já, nebo je ještě někdo také uražen těmito zkušenostmi… možná jsem jen extrémně citlivá,“ vysvětlovala Spearsová.

„Každopádně bych radši spadla ze skály, než abych nechala doktora, aby mi řekl, co je podle něj špatně s mým tělem. To jsem dostala lekci!! Pšt, nakopej mi moji bílou p*del!“ rozohnila se dokonce. 

Setkala se snad s nevyžádanou zpětnou vazbou? Nebo snad toužila své tělo nějak vylepšit, ale nebyla připravená si poslechnout návrhy lékařů? U této blondýnky je možné asi všechno.

Jen těžko říct, co vlastně prožívá a co se jí děje v hlavě. Vždyť v dalším příspěvku už pro změnu zase předvádí sexy tanečky a v popisku vyzývá své fanoušky, aby šli a „přečetli si ji“. „Přečtěte si mě, k*eténi!“ napsala dokonce drsně.

Ještě nedávno přitom nahotou bojovala za to, aby se zbavila poručnictví svého otce a získala svobodu. Ačkoliv se jí to nakonec podařilo, její konání je od té doby snad ještě podivnější...

VIDEO: Britney Spearsová tancuje na hit svého expřítele Justina

Video
Video se připravuje ...

Britney Spears tancuje na hit svého expřítele Justina. Instagram Britney Spears

Fotogalerie
71 fotografií