Blondýnka, kterou diváci reality show dost zkritizovali za její chladné chování vůči ženichovi Františkovi, kterému nechtěla dát ani pusu, v soukromí rozhodně přehnaným studem netrpí.

Od té doby, co si nechala zvětšit poprsí, totiž často zveřejňuje snímky, v nichž dává na odiv svou krásu. A rovnou spoře oděná - zkouší různé korzety a sexy prádýlka jako na běžícím páse. 

Tentokrát Mykytenko sáhla po modré barvě, která navíc ladila s vybavením hotelového pokoje, kde fotky vznikly. Podle určení polohy na instagramu to bylo v Itálii. 

„Jakákoliv energie, kterou popíráte, se stane pro Vás démonem. Stane se Vaším vnitřním mučitelem. Zbavte se svých démonů - přijměte je. Jsou to opět jen energie, které máte k dispozici. Jsou součástí celého spektra toho, co znamená být vědomý, živý a přítomný,“ napsala Natalia do příspěvku, na němž ale jistě její mužské příznivce nejvíc zaujaly ony snímky v prádle.

„Dospělý emocionální život je, když všechny různé části Vás jsou propojeny dohromady. Všechno, co je ve Vás, je odhaleno, nic se nezapře, nic není skryto. Neexistuje nic, co by nezůstalo bez povšimnutí. Všechno je dohromady tak, aby se Vše mohlo spojit,“ dodala Natalia Mykytenko na instagramu.

Zřejmě tak už nehodlá nic zatajovat a skrývat, ale naopak vesele odhaluje. Tak snad jí to přinese kýžený výsledek - teď z toho má jistě minimálně spolupráci s firmou na spodní prádlo. 

VIDEO: Natália Mykytenko předvedla svá nová ňadra

Video
Video se připravuje ...

Natália Mykytenko předvedla svá nová ňadra 

Fotogalerie
79 fotografií