Spolu s „ledovou královnou“ Natálií Mykytenko patřila Petra Malíková do oddílu nesympatických účastnic pořadu, kterým diváci nedokázali přijít na chuť. Ačkoliv to s Reném zkoušeli i po konci natáčení Svatby, jejich vztah ztroskotal. Petra ale dlouho nezahálela a na rozdíl od svého televizního protějšku je opět zadaná.

Štěstí nalezla v náruči urostlého sympaťáka jménem Miloš. Že jí vztah se starším mužem ohromně prospívá, dokazuje zamilovaná blondýnka ve snad každém novém příspěvku na sociálních sítích. Tím posledním pak umlčela všechny kritiky, kteří i přes velký osobnostní růst nadále vnímali Petru jako upjatou, opovržlivou a věčně nespokojenou dámičku, jak se ostatně prezentovala v reality show.

Do storíček vložila Malíková odvážnou fotku s dolním dílem plavek napůl žerdi. „Vyfoť mi pr*el,“ připsala ke svému vystrčenému zadečku a nezapomněla mezi řečí popřát všem probouzejícím se dobré ráno. Malíková vyzývavým gestem zřejmě napodobila svého falešného manžela – René před pár měsíci holou zadnici rovněž vyvěsil na internet.

VIDEO: Gottová chce pracovat v ochrance! A Leichtová o svém zneužití a výchově

Video
Video se připravuje ...

Gottová chce pracovat v ochrance! A Leichtová o svém zneužití a výchově Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
74 fotografií