Reality show neboli sociální experiment Svatba na první pohled budila po celou dobu hodně divoké emoce. Bylo to především výběrem nevěst a ženichů. Po skončení pořadu se pak nejčastěji píše o blonďaté zubní sestřičce Natálii Mykytenko, kterou fanoušci televizní zábavy překřtili na „ledovou královnu“ a jenom málokterým z nich byla sympatická. Kráska pocházející z Ukrajiny veřejně prohlašovala, že celý pořad byl točen jenom na efekt a s partnerem Františkem Gebrem (37) pouze hráli na diváky divadlo, poté se dala dohromady (a vzápětí zase rozešla) s pohledným politikem Markem Hrvolem (30) a nakonec se chlubila, že si nechá zvětšit poprsí.

Již koncem ledna absolvovala svou první konzultaci u plastického chirurga, a dokonce se nechala při choulostivých chvilkách „zkoušení“ implantátů i nafotit. „Rozhodla jsem se pro kapkovitý tvar, aby to bylo přirozené, ale chci velká prsa. Budou to velký čtyřky,“ uvedla pro Super.cz Natálka krátce před operací. Kvůli asymetrii má nyní po operaci jeden implantát velký 375 mililitrů, druhý pak 420 mililitrů a ohromně jí to sluší.

Na štíhlém těle drobné Ukrajinky vypadají nová ňadra velice přirozeně, žádné trčící „balony“, jak si mnozí jistě vybaví v souvislosti se silikony. Sluší jim to i uvězněným ve speciální podprsence, díky níž se poprsí po operaci lépe „usadí“ na nositelčině hrudníku.

VIDEO: Svatba na první pohled: Natálka Františka „nezvládá“!

Video
Video se připravuje ...

Svatba na první pohled: Natálka Františka „nezvládá“! TV Nova

Kdo by ale čekal, že Natálka začne svá ňadra stále zvětšovat, jak už tomu u žen, které propadnou plastické chirurgii, bývá, pletl by se. Podle ní je tato chirurgická úprava jejího zevnějšku první a zároveň poslední operací, jakou podstoupí. „Zjistila jsem, že moje prsa nejsou podle mých představ. Takže jsem si řekla, že až na to jednou budu mít finance a budu velká holka, tak si udělám radost,“ nechala se slyšet.

„Musím říct, že se mi výrazná prsa na ženách hodně líbí,“ dodala Natálka, která nedávno šokovala na instagramu svým přiznáním, že je bisexuální a má za sebou i sexuální hrátky s osobami stejného pohlaví. To, že u žen obdivuje větší „výbavu“, proto nejspíš myslela přesně tak doslovně, jak to i řekla.

VIDEO: Svatba na první pohled: Natália a František – ztracený snubák!

Video
Video se připravuje ...

Svatba na první pohled: Natália a František – ztracený snubák! TV Nova

Fotogalerie
86 fotografií