Ani po skončení nového pořadu TV Nova Svatba na první pohled se o krásné Natálce Mykytenko nepřestalo psát - nejdříve na sebe upozornila novým vztahem s velmi fešným politikem, pak přišla zpráva, že chce blondýnka změnit svůj vzhled - konkrétně si nechat zvětšit prsa..

„Už jsem u pana doktora Romana Kufy byla na konzultaci a dohodli jsme se. Jenže já si to zase pak rozmyslela. Takže až v pátek se rozhodnu, jak výrazně se bude hrudník zvětšovat,“ prozradila v proběhu týdne v rozhovoru pro ŽivotvČesku.cz Natálka, kterou diváci tepali za její ,chladné chování' vůči manželovi, s nímž ji spojila věda. Před časem ale dvojice oznámila rozchod a jak blondýnka naznačila, věděli prý od začátku, že k sobě nepasují.

V pátek už ze schůzky nevycouvala, dokonce se nechala při choulostivých chvilkách i nafotit a ukázala se tak nahoře »bez«, ačkoliv si vše poctivě zakrývala právě novými implantány, aby tak naznačila, jak bude do budoucna zhruba vypadat. „Rohodla jsem se pro kapkovitý tvar, aby to bylo přirozené, ale chci velká prsa. Budou to velký čtyřky," uvedla pro Super.cz Natálka krátce před operací. Kvůli asymetrii má nyní po operaci jeden implantát velký 375 mililitrů, druhý pak 420 mililitrů.

Natálka ale prý rozhodně není velkou milovnicí plastických operací a nehodlá na svém těle měnit vše. „Je to jediná plastická operace, na kterou jdu. První a poslední operace, žádný jiný zákrok nebude,“ dušovala se již dřív zubní sestřička s tím, že právě úprava poprsí byla jejím snem už delší dobu.

VIDEO: Svatba na první pohled: Novomanželé Natálka a František

Video
Video se připravuje ...

Nový pořad TV Nova Svatba na první pohled: Novomanželé Natálka a František TV Nova

„Někdy v 17 letech jsem to začala řešit. Já jsem typ ženy, které skáče váha nahoru a dolů,“ vysvětlovala Mykytenko, že její přednosti se také jednu dobu zvětšovaly a zmenšovaly, ovšem pak se růst zastavil. „A já zjistila, že prsa nejsou podle mých představ. Takže jsem si řekla, že až na to jednou budu mít finance a budu velká holka, tak si udělám radost. Musím říct, že se mi výrazná prsa na ženách hodně líbí,“ odtajnila Natálka.

Ta rozhodně odmítá, že by se snad proměňovala kvůli novému partnerovi či jinému muži. „Musím říct, že kluci mě k tomu nikdy netlačili,“ objasnila pro ŽivotvČesku.cz. kráska ze Svatby na první pohled s tím, že větší prsa by jí mohla pomoci i v nové kariéře. Hodně teď totiž fotí a předvádí oblečení a ráda by se asi stala hvězdou instagramu. Jelikož je ale půvabná už teď, možná si ještě zákrok rozmyslí a pánové se na ni jistě zlobit nebudou.

VIDEO: Finále Svatby na první pohled: René dojal diváky k slzám!

Video
Video se připravuje ...

VELKÉ FINÁLE: Svatba na první pohled: René dojme diváky k slzám! TV Nova

Fotogalerie
102 fotografií