Tak jako k mnoha známým hvězdám šoubyznysu se stále oblíbenější trend otužování dostal i k úplným nováčkům v branži. Po konci Svatby se oblíbenec René a „uplakánek“ Radek stali velkými kamarády a tráví spolu spoustu volného času, do něhož před pár týdny zahrnuli také rutinní skoky do ledové vody, které dokumentují na sociálních sítích.

Video: Svatba na první pohled: Radkovi ruply nervy!

Video
Video se připravuje ...

Svatba na první pohled: Radkovi ruply nervy! TV Nova

Ačkoliv Radek v průběhu soutěže dával najevo, že se kvůli nadváze necítí ve svém těle dvakrát nejlépe, svléknout se do spodního prádla před celým Českem mu už problém nedělá. Od konce experimentu zhubl a vypadá líp, než kdy jindy. To trenér René neměl s předváděním svého vysekaného těla problém nikdy, a tak odhodil i poslední vrstvu oblečení a vystrčil na své sledující holé pozadí.

Slečny se pod fotkou rozplývaly a nabádaly Reného, aby ukázal i předek. Toto přání jim nakonec splnil někdo jemu blízký – první ženich z experimentu. Fotograf František Gebr (37), kterého odkopla „ledová královna“ Natália Mykytenko (23), vyšel na sněhem pokrytý balkon a úplně nahý si lehl na zem. Intimní partie naneštěstí pro fanynky zakryl velkou černou nálepkou Cenzura. Nažhavená děvčata se tak musela spokojit s vlastní bujnou fantazií.

VIDEO: VELKÉ FINÁLE: Svatba na první pohled: René dojme diváky k slzám!

Video
Video se připravuje ...

VELKÉ FINÁLE: Svatba na první pohled: René dojme diváky k slzám! TV Nova

Fotogalerie
46 fotografií